FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about My Favorite Meal
Quiz about My Favorite Meal

My Favorite Meal Trivia Quiz


Match each fictional character with their favorite food.

A matching quiz by RedHook13. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Entertainment Trivia
  6. »
  7. Entertainment by Themes
  8. »
  9. Food and Drink in Entertainment

Author
RedHook13
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
386,397
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
925
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 90 (5/10), emmal2000uk (8/10), Guest 51 (10/10).
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. Garfield  
  Pizza
2. Bugs Bunny  
  Bananas
3. Michelangelo  
  Honey
4. Sonic the Hedgehog  
  Milk and cookies
5. Popeye  
  Ramen Noodles
6. Santa Claus  
  Spinach
7. Winnie the Pooh  
  Chili Dogs
8. Homer Simpson  
  Lasagna
9. Donkey Kong  
  Donuts
10. Naruto  
  Carrots





Select each answer

1. Garfield
2. Bugs Bunny
3. Michelangelo
4. Sonic the Hedgehog
5. Popeye
6. Santa Claus
7. Winnie the Pooh
8. Homer Simpson
9. Donkey Kong
10. Naruto

Most Recent Scores
Jul 11 2024 : Guest 90: 5/10
Jun 28 2024 : emmal2000uk: 8/10
Jun 18 2024 : Guest 51: 10/10
Jun 14 2024 : canadie: 10/10
Jun 14 2024 : Linda_Arizona: 10/10
Jun 07 2024 : Taltarzac: 10/10
Jun 01 2024 : Guest 174: 10/10
May 30 2024 : quizzer74: 10/10
May 21 2024 : Guest 24: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Garfield

Answer: Lasagna

Garfield is a fat orange cat who loves lasagna, but hates Mondays. The "Garfield" comic strip debuted in 1978. Garfield's lives with his owner, John Arbuckle and Odie the dog.
2. Bugs Bunny

Answer: Carrots

As Elmer Fudd would say, "Wabbits wove cawwots". Bugs Bunny, the famous Warner Bros/Looney Tunes cartoon character, made his debut in 1940. Bugs often introduces himself by taking a bite his carrot and saying, "Eh, what's up doc?"
3. Michelangelo

Answer: Pizza

Michelangelo is one of the four ninja turtles along with Leonardo, Raphael and Donatello. The "Teenage Mutant Ninja Turtles" cartoon series debuted in 1987. The favorite food of the four turtles, especially Michaelangelo, is pizza.
4. Sonic the Hedgehog

Answer: Chili Dogs

Sonic the Hedgehog is a video game character who debuted on the Sega Genesis in 1991. In his cartoon adaptations, Sonic is famous for having chili dogs as his favorite food.
5. Popeye

Answer: Spinach

Popeye the sailor man is famous for loving his spinach. Popeye debuted in comic strips in 1919 and in cartoons in 1933. Eating spinach gives Popeye a tremendous boost in strength and agility.
6. Santa Claus

Answer: Milk and cookies

Everyone knows that Santa Claus loves his milk and cookies. Santa Claus goes from house to house delivering presents to children and consuming the many cookies and glasses of milk that are left out for him.
7. Winnie the Pooh

Answer: Honey

Winnie the Pooh debuted in 1926 as a character in a children's book by A.A. Milne. Disney released cartoons featuring Winnie the Pooh and his friends beginning in 1966. Winnie the Pooh is famous for loving honey, often getting himself into trouble trying to find more to eat.
8. Homer Simpson

Answer: Donuts

Homer Simpson loves his donuts. Homer and his family debuted as a sketch on the Tracey Ullman Show in 1987 and received their own series in 1989. Homer once was sent to hell and was forced to eat nothing but donuts. It wasn't actually torture for Homer as kept on eating them, leaving the Devil baffled.
9. Donkey Kong

Answer: Bananas

Donkey Kong is a video game character from Nintendo. He debuted in 1981 as a bad guy who kidnaps Mario's/Jumpman's girlfriend. Donkey Kong later shows up as a good guy in "Donkey Kong Country", where he must retrieve his secret stash of bananas which were stolen from him by King K. Rool.
10. Naruto

Answer: Ramen Noodles

"Naruto" is a Japanese anime cartoon that debuted in 2002. Naruto is a teenage ninja who has a love for Ramen noodles. You can actually find recipes online that show you how to make Ramen noodles the way they are made in the anime.
Source: Author RedHook13

This quiz was reviewed by FunTrivia editor eburge before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/18/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us