Quiz about Sorry Wrong Number
Quiz about Sorry Wrong Number

Sorry, Wrong Number Trivia Quiz


There were many great radio shows before television came about...one of these was "Sorry, Wrong Number" featuring Agnes Moorehead. How much do you remember about this great "Suspense" show?

A multiple-choice quiz by parlet. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Entertainment Trivia
  6. »
  7. Radio
  8. »
  9. US Old Time Radio

Author
parlet
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
188,666
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
323
Last 3 plays: Guest 76 (9/10), Guest 110 (9/10), Zeebers (7/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What was the name of the gentleman mentioned in the first phone call? Hint

Harvey
Bill
George
Albert

2. What time was the murder to be committed? Hint

12:15
11:15
12:30
11:30

3. What was Mrs. Stevenson's phone number? Hint

MUrray Hill 7-0093
PLaza 4-2295
PLaza 2-4495
MUrray Hill 7-0053

4. What was the name of the police sergeant that answered Mrs. Stevenson's call about the planned murder? Hint

Sgt. Martin
Sgt. Mathis
Sgt. Masterson
Sgt. Mervis

5. What was Mrs. Stevenson's address? Hint

35 North Sutton Place
35 South Sutton Place
53 South Sutton Place
53 North Sutton Place

6. What bridge did Mrs. Stevenson live near? Hint

Mayfield Bridge
Brooklyn Bridge
Queensboro Bridge
George Washington Bridge

7. What was the name of Mrs. Stevenson's maid? Hint

Elaine
Elsie
Eloise
Elise

8. The phone line to the police department was busy at one point in the program.

True
False

9. According to the Western Union telegram, what city did Mr. Stevenson leave for? Hint

Newark
Bangor
Boston
Pittsburgh

10. What is the phone number of Henchley Hospital? Hint

MEridian 7-1212
BUtterfield 7-0105
BUtterfield 5-7105
MEridian 1-5808


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What was the name of the gentleman mentioned in the first phone call?

Answer: George

This was when Mrs. Stevenson was connected to the wrong number...the voice said, "yeah, this is George speaking." This phone call is what led her to believe that a murder was going to be committed.
2. What time was the murder to be committed?

Answer: 11:15

This was the time that the train passed by so that any screams from the victim would not be heard.
3. What was Mrs. Stevenson's phone number?

Answer: PLaza 4-2295

She gives this information to the chief operator when she insists that the call she overheard about the murder be traced.
4. What was the name of the police sergeant that answered Mrs. Stevenson's call about the planned murder?

Answer: Sgt. Martin

He was Sergeant Martin of Precinct 43.
5. What was Mrs. Stevenson's address?

Answer: 53 North Sutton Place

She gives this information to the police during her first call to them about the planned murder.
6. What bridge did Mrs. Stevenson live near?

Answer: Queensboro Bridge

This information was also divulged to the police during Mrs. Stevenson's first call to them.
7. What was the name of Mrs. Stevenson's maid?

Answer: Eloise

Mrs. Stevenson commented that her maid Eloise is "a big girl, she weighs 200 pounds."
8. The phone line to the police department was busy at one point in the program.

Answer: True

Mrs. Stevenson commented that there must be other lines available...but indeed, the line was busy.
9. According to the Western Union telegram, what city did Mr. Stevenson leave for?

Answer: Boston

The Western Union Agent called and read the telegram stating that Mr. Stevenson had left for Boston, causing Mrs. Stevenson to go further into a hilarious rage.
10. What is the phone number of Henchley Hospital?

Answer: BUtterfield 7-0105

This was the hospital that Mrs. Stevenson contacted to try to hire a private nurse for the night. However, she was told that there was a shortage of such since it was "the war time."
Source: Author parlet

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 25 2023 : Guest 76: 9/10
Jan 17 2023 : Guest 110: 9/10
Jan 15 2023 : Zeebers: 7/10
Jan 11 2023 : Guest 169: 7/10
Jan 09 2023 : Guest 175: 0/10

Score Distribution

quiz
2/1/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us