FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Year of 2003 Entertainment
Quiz about The Year of 2003 Entertainment

The Year of 2003: Entertainment Quiz


This quiz is about movies, music, TV and other entertainment of 2003. Good luck! (Warning: This is more of a girl quiz!)

A multiple-choice quiz by usarockinstar. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Entertainment Trivia
  6. »
  7. Entertainment by Decade
  8. »
  9. The 2000s

Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
166,183
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
8111
Last 3 plays: Guest 185 (5/10), Johnmcmanners (10/10), Winegirl718 (5/10).
- -
Question 1 of 10
1. What is the name of the girl Keira Knightley played in "Pirates of the Carribbean: The Curse of the Black Pearl"?

Answer: (Two Words)
Question 2 of 10
2. In "Harry Potter and the Order of the Phoenix," which character died? Hint


Question 3 of 10
3. One of "The Bachelor/Bachelorette" couples got married.


Question 4 of 10
4. The group Three Doors Down released a new album. What was the name of that album? Hint


Question 5 of 10
5. Which of these castaways won "Survivor: Pearl Islands"? Hint


Question 6 of 10
6. What is the name of the chick flick that starred Luke Wilson and Kate Hudson?

Answer: (Three Words)
Question 7 of 10
7. The WB released a new show "One Tree Hill" that stars which of these actors? Hint


Question 8 of 10
8. On "Friends," which one of these people got an interesting tan? Hint


Question 9 of 10
9. The group Black-Eyed Peas had a hit single titled "Where Are You Love?".


Question 10 of 10
10. In "Lord of the Rings: The Return of The King," who played Sam Wise Gamgee?

Answer: (Two Words)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 12 2024 : Guest 185: 5/10
May 28 2024 : Johnmcmanners: 10/10
May 21 2024 : Winegirl718: 5/10
May 20 2024 : Guest 81: 6/10
May 02 2024 : angostura: 10/10
Apr 26 2024 : krajack99: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is the name of the girl Keira Knightley played in "Pirates of the Carribbean: The Curse of the Black Pearl"?

Answer: Elizabeth Swan

This movie also starred Johnny Depp, Orlando Bloom, and Geoffrey Rush.
2. In "Harry Potter and the Order of the Phoenix," which character died?

Answer: Sirius Black

Sirius Black was Harry's godfather.
3. One of "The Bachelor/Bachelorette" couples got married.

Answer: True

Trista Rehn married Ryan Sutter.
4. The group Three Doors Down released a new album. What was the name of that album?

Answer: Away From The Sun

Three Doors Down released two albums, "The Better Life" and "Away From The Sun."
5. Which of these castaways won "Survivor: Pearl Islands"?

Answer: Sandra

Sandra Diaz won the million dollar prize.
6. What is the name of the chick flick that starred Luke Wilson and Kate Hudson?

Answer: Alex and Emma

This movie was about a stenographer named Emma, who helps out a man in need and ending in love.
7. The WB released a new show "One Tree Hill" that stars which of these actors?

Answer: Chad Michael Murray

This sitcom also stars James Lafferty, Hilarie Burton, Bethany Joy Lenz and Sophia Bush.
8. On "Friends," which one of these people got an interesting tan?

Answer: Ross

This happened in the episode "The One With Ross's Tan."
9. The group Black-Eyed Peas had a hit single titled "Where Are You Love?".

Answer: False

The song is called "Where Is The Love?".
10. In "Lord of the Rings: The Return of The King," who played Sam Wise Gamgee?

Answer: Sean Astin

This movie also starred Elijah Wood, Orlando Bloom, Viggo Mortensen, Billy Boyd, Ian McKellen, Dominic Monaghan and others.
Source: Author usarockinstar

This quiz was reviewed by FunTrivia editor DakotaNorth before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us