FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Baby Looney Tunes
Quiz about Baby Looney Tunes

Baby Looney Tunes Trivia Quiz


This is a quiz based on the cartoon 'Baby Looney Tunes' in which all Looney Tunes characters are in their childhood.

A multiple-choice quiz by hithesh111. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. For Children Trivia
  6. »
  7. Assorted TV Trivia for Kids
  8. »
  9. Loony Tunes

Author
hithesh111
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
333,227
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
680
Last 3 plays: Guest 65 (10/10), Guest 1 (9/10), Guest 174 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. What is the name of the female rabbit in this cartoon? Hint


Question 2 of 10
2. What is the name of the Tasmanian Devil in this cartoon series? Hint


Question 3 of 10
3. Which of these is a yellow bird? It says 'I tawt I taw a puddy tat' when it sees Sylvester. Hint


Question 4 of 10
4. What is the name of the old lady who takes care of the babies? Hint


Question 5 of 10
5. Which character's usual dialogue is 'Eh, what's up doc'? Hint


Question 6 of 10
6. What is the name of the Martian from outer space? Hint


Question 7 of 10
7. Which of these describe correctly about the characters' sleep time in this cartoon? Hint


Question 8 of 10
8. Which character is scared of robots? Hint


Question 9 of 10
9. What kind of creature is Petunia? Hint


Question 10 of 10
10. What kind of creature is Melissa? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 25 2024 : Guest 65: 10/10
Feb 17 2024 : Guest 1: 9/10
Feb 08 2024 : Guest 174: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is the name of the female rabbit in this cartoon?

Answer: Lola

Lola is a yellow-colored rabbit. It is a permanent character in this cartoon.
2. What is the name of the Tasmanian Devil in this cartoon series?

Answer: Taz

Taz is a brown-colored Tasmanian Devil. When he sees some food kept on a plate he eats everything and even the plate. He spins while others walk.
3. Which of these is a yellow bird? It says 'I tawt I taw a puddy tat' when it sees Sylvester.

Answer: Tweety

Sylvester is a black cat, that has sharp claws that come out when he is angry. His voice and character is one of the cutest in "Baby Looney Tunes".
4. What is the name of the old lady who takes care of the babies?

Answer: Granny

Granny sometimes read stories for the kids. Her hobby is knitting. She is like a mother to the kids.
5. Which character's usual dialogue is 'Eh, what's up doc'?

Answer: Bugs

Bugs Bunny is a gray rabbit who is oldest among others. He really acts as a leader in this cartoon.
6. What is the name of the Martian from outer space?

Answer: Marvin

In the 'grown-up' version of Looney Tunes, Marvin invents many things to destroy Bugs.
7. Which of these describe correctly about the characters' sleep time in this cartoon?

Answer: Babies sleep together, Granny sleeps in another room

Sometimes, when the others are sleeping, Daffy tries to scare them because Granny's not around.
8. Which character is scared of robots?

Answer: Daffy

Daffy, the black duck, is the naughtiest character in this program. He always disturbs others in some way or the other.
9. What kind of creature is Petunia?

Answer: Pig

Petunia is not a permanent character in the show and only appears sometimes.
10. What kind of creature is Melissa?

Answer: Duck

Melissa is also not among the permanent six, who are: Bugs, Daffy, Sylvester, Tweety, Lola and Taz.
Source: Author hithesh111

This quiz was reviewed by FunTrivia editor NatalieW before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/4/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us