FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about LooneyTunes Riddles
Quiz about LooneyTunes Riddles

LooneyTunes Riddles Trivia Quiz


This is a LooneyTunes riddle type quiz for the younger crowd here at Quizzyland who love these characters like my son and I do. Just find the character according to the clues. That's all folks!

A multiple-choice quiz by Bruyere. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. For Children Trivia
  6. »
  7. Assorted TV Trivia for Kids
  8. »
  9. Loony Tunes

Author
Bruyere
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
50,307
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
18925
Awards
Top 5% quiz!
Last 3 plays: Guest 72 (5/10), Guest 199 (8/10), Guest 23 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. My fur is black and white, I like to put up a fight, whenever Granny is away, it's near someone yellow's cage I play! Who am I? Hint


Question 2 of 10
2. My black feathers are nice and sleek, but I spit a little when I speak, at least once a week, I almost lose my beak! Who am I? Hint


Question 3 of 10
3. In the heart of the desert of the Southwest, I always try to do my best, to catch that long-legged beeping creature, my brownish grey fur is my best feature. Who am I? Hint


Question 4 of 10
4. I'm a mouse from South of the Border, I'll leave you in a trail of dust, in less time than you can drop a quarter, I'll be back to Mexico or bust! Who am I? Hint


Question 5 of 10
5. Mais oui, I come from the land of love, my cherie comes from heaven above, but why does she fall on the ground, whenever moi, her boyfriend is around? Who am I? Hint


Question 6 of 10
6. I'm named for a park in California, I pack a sixshooter, I'd better warn ya, My grey hat is big and round, and my red moustache grows right to the ground! Who am I? Hint


Question 7 of 10
7. I'm a big chicken, I say, really a rooster, if you have a team, I'd be a great booster. I say, son, dogs and chicken hawks had better stay out of my way, this big guy is not in a mood to play! Who am I? Hint


Question 8 of 10
8. ________is my full name, hunting silly wabbits is my game, I don't catch one very often, but when I do I pop him into the oven, only problem with the one I caught, is he got out before it was hot! Who am I? Hint


Question 9 of 10
9. I'm the fast talker in this place, I'll eat your carrot before you grow it, I'll get out of a trap before you know it, My cottontail is my best feature, I'm a grey furry creature. Who am I? Hint


Question 10 of 10
10. I don't just talk, I kind of splutter, when I'm mad I even mutter, I hang out with someone with webbed feet, no matter what I like to eat. Who am I? Hint





Most Recent Scores
Nov 28 2023 : Guest 72: 5/10
Nov 28 2023 : Guest 199: 8/10
Nov 26 2023 : Guest 23: 10/10
Nov 25 2023 : hosertodd: 10/10
Nov 23 2023 : Guest 174: 8/10
Nov 22 2023 : Guest 73: 10/10
Nov 20 2023 : moonraker2: 8/10
Nov 18 2023 : sg81: 10/10
Nov 18 2023 : Guest 154: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. My fur is black and white, I like to put up a fight, whenever Granny is away, it's near someone yellow's cage I play! Who am I?

Answer: Sylvester

You'd think he'd get tired of chasing Tweety around, but no, he's still at it. That's the nature of the game.
2. My black feathers are nice and sleek, but I spit a little when I speak, at least once a week, I almost lose my beak! Who am I?

Answer: Daffy Duck

Well, it was either that or 'that's despiccable'! You'll notice old Daffy's beak gets blown off and looks like a ring toss about once a week.
3. In the heart of the desert of the Southwest, I always try to do my best, to catch that long-legged beeping creature, my brownish grey fur is my best feature. Who am I?

Answer: Wile E. Coyote

I think our favorite is 'Acme instant water - just add water!'
4. I'm a mouse from South of the Border, I'll leave you in a trail of dust, in less time than you can drop a quarter, I'll be back to Mexico or bust! Who am I?

Answer: Speedy Gonzalez

Sylvester tried trapping him for a few years too.
5. Mais oui, I come from the land of love, my cherie comes from heaven above, but why does she fall on the ground, whenever moi, her boyfriend is around? Who am I?

Answer: Pepe le pew

No amount of bouquets will disguise his telltale smell to his feline friend.
6. I'm named for a park in California, I pack a sixshooter, I'd better warn ya, My grey hat is big and round, and my red moustache grows right to the ground! Who am I?

Answer: Yosemite Sam

You'll notice lots of folks have his little sticker on their cars, to back off!
7. I'm a big chicken, I say, really a rooster, if you have a team, I'd be a great booster. I say, son, dogs and chicken hawks had better stay out of my way, this big guy is not in a mood to play! Who am I?

Answer: Foghorn Leghorn

I couldn't remember the dog's name! And I believe his nephew is one of the best characters when he asks his dad how to catch chicken hawks.
8. ________is my full name, hunting silly wabbits is my game, I don't catch one very often, but when I do I pop him into the oven, only problem with the one I caught, is he got out before it was hot! Who am I?

Answer: Elmer Fudd

I love the elaborate cooking methods Elmer always goes through, and his main ingredient walks away.
9. I'm the fast talker in this place, I'll eat your carrot before you grow it, I'll get out of a trap before you know it, My cottontail is my best feature, I'm a grey furry creature. Who am I?

Answer: Bugs Bunny

What's up, Doc? My favorite Bugs' sketch is when he is a barber and does an opera on Elmer's head, with shaving cream and fruit salad and the works.
10. I don't just talk, I kind of splutter, when I'm mad I even mutter, I hang out with someone with webbed feet, no matter what I like to eat. Who am I?

Answer: Porky Pig

That's all folks. This quiz was created by Bruyere and her son Juliopro when he was eight years old.
Source: Author Bruyere

This quiz was reviewed by FunTrivia editor NatalieW before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
11/30/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us