FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Jacqueline Returns
Quiz about Jacqueline Returns

Jacqueline Returns Trivia Quiz


Jacqueline Wilson is a brilliant writer so here is my second quiz on her!

A multiple-choice quiz by brillquizzer1. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. For Children Trivia
  6. »
  7. Wilson, Jacqueline
  8. »
  9. Jacqueline Wilson Mixture

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
286,578
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
363
- -
Question 1 of 10
1. What are the names of the two sisters in "My Sister Jodie"? Hint


Question 2 of 10
2. What is the name of the book about Jacqueline's childhood? Hint


Question 3 of 10
3. Who illustrates most of Jacqueline's books? Hint


Question 4 of 10
4. Who does April attack in "Dustbin Baby"? Hint


Question 5 of 10
5. In "Sleepovers", who is the nastiest? Hint


Question 6 of 10
6. In "Mum Minder", why does Sadie have to look after her Mum? Hint


Question 7 of 10
7. Which of these is the name of one of the "Girls" series? Hint


Question 8 of 10
8. What are the names of the two childhood sweethearts in "Kiss"? Hint


Question 9 of 10
9. In "Buried Alive", who is Tim's best friend? Hint


Question 10 of 10
10. Who is "Vicky Angel's" best friend? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What are the names of the two sisters in "My Sister Jodie"?

Answer: Jodie and Pearl

Pearl and Jodie are sisters. Pearl is the quiet, school-loving younger sister. Jodie is bold and brash and bad - but Pearl adores her anyway.
2. What is the name of the book about Jacqueline's childhood?

Answer: Jacky Daydream

Jacky was called Jacky Daydream by her teacher at school.
3. Who illustrates most of Jacqueline's books?

Answer: Nick Sharatt

A few of Jacqueline's books are not illustrated by Nick.He was accompnied by Sue Heap in a few of his works.
4. Who does April attack in "Dustbin Baby"?

Answer: Pearl

April attacks Pearl for cutting up her flower girls.
5. In "Sleepovers", who is the nastiest?

Answer: Chloe

Chloe is very mean to Daisy.
6. In "Mum Minder", why does Sadie have to look after her Mum?

Answer: She has the flu

Sadie's Mum is a childminder. When she gets ill Sadie must help with the babies!
7. Which of these is the name of one of the "Girls" series?

Answer: Girls In Love

The "Girls In Love" series is based on Ellie and her mates!
8. What are the names of the two childhood sweethearts in "Kiss"?

Answer: Carl and Sylvie

Carl fancies Paul and ends up kissing Sylvie!
9. In "Buried Alive", who is Tim's best friend?

Answer: Biscuits

Biscuits appears in "Best Friends", "Buried Alive", "Cliffhanger" and in the comic strip in "Candyfloss"!
10. Who is "Vicky Angel's" best friend?

Answer: Jade

Vicky dies when she runs in the road.
Source: Author brillquizzer1

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/29/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us