FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Jacqueline Wilson Books
Quiz about Jacqueline Wilson Books

Very Difficult Jacqueline Wilson Books Quiz | 15 Questions | For Children


If you're a fan of Jacqueline Wilson why not test your knowledge and see how much you know about her fab books!

A multiple-choice quiz by Merma. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. For Children Trivia
  6. »
  7. Wilson, Jacqueline
  8. »
  9. Jacqueline Wilson Mixture

Author
Merma
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
83,503
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Very Difficult
Avg Score
6 / 15
Plays
2447
- -
Question 1 of 15
1. In "The Suitcase Kid" why is Katie scared of going to sleep? Hint


Question 2 of 15
2. In "Cliffhanger" how many post cards does Tim send? Hint


Question 3 of 15
3. In "Buried Alive" where do the boys go on holiday? Hint


Question 4 of 15
4. In "The Cat Mummy" Verity dresses up a bit like an Ancient Egyptian. What colour ribbon does she use? Hint


Question 5 of 15
5. In "The Lottie Project" Jamie's Dad teaches German and his Mum teaches Politics and Economics. True or False?


Question 6 of 15
6. In "Bad Girls" who is on Tanya's T-shirt? Hint


Question 7 of 15
7. In "The Story of Tracy Beaker" what does Tracy say that she likes to drink? Hint


Question 8 of 15
8. What's Tracy Beaker's star sign? Hint


Question 9 of 15
9. In "Double Act" what is the name of the taxi driver? Hint


Question 10 of 15
10. In "The Dare Game" Tracy's Mum gave her a fluffy pink rabbit. True or false?


Question 11 of 15
11. In "The Illustrated Mum" what tattoo represents the sixth chapter?

Answer: (One Word)
Question 12 of 15
12. In "The Lottie Project" which of the following animals is NOT in Charlie's magic land? Hint


Question 13 of 15
13. In "Girls Under Pressure", who is Dan's new girlfriend? Hint


Question 14 of 15
14. In "The Bed and Breakfast Star" which of the following is NOT one of Naomi's brothers? Hint


Question 15 of 15
15. Which book features Paula?

Answer: (Three Words)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 12 2024 : Guest 90: 4/15
Feb 10 2024 : Guest 107: 11/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In "The Suitcase Kid" why is Katie scared of going to sleep?

Answer: She is scared of dying

J. Wilson has one daughter, called Emma.
2. In "Cliffhanger" how many post cards does Tim send?

Answer: 8

J. Wilson liked Art and English best at school and hated PE and Maths.
3. In "Buried Alive" where do the boys go on holiday?

Answer: Llanpistyll

When Jacqueline was 11, her best friend was Chris (a girl).
4. In "The Cat Mummy" Verity dresses up a bit like an Ancient Egyptian. What colour ribbon does she use?

Answer: purple

When Jacqueline was young she enjoyed playing with paper dolls.
5. In "The Lottie Project" Jamie's Dad teaches German and his Mum teaches Politics and Economics. True or False?

Answer: False

When J. Wilson was younger she worked on a teenage magazine called "Jackie".
6. In "Bad Girls" who is on Tanya's T-shirt?

Answer: Kurt

J. Wilson's most embarrassing moment was probably when she was wearing very high heels when she went out and then fell over!
7. In "The Story of Tracy Beaker" what does Tracy say that she likes to drink?

Answer: Pints of bitter

Before she wrote children's books, Jacqueline wrote some detective books for adults but decided she enjoyed writing for children more.
8. What's Tracy Beaker's star sign?

Answer: Taurus

Jacqueline decides that she enjoys writing about Ruby and Garnet best.
9. In "Double Act" what is the name of the taxi driver?

Answer: Mr. Baines

One of J. Wilson's favourite authors when she was little was Noel Streatfeild.
10. In "The Dare Game" Tracy's Mum gave her a fluffy pink rabbit. True or false?

Answer: True

Tracy's Mum also gets her some white chocolates, a T-shirt and a Victorian doll.
11. In "The Illustrated Mum" what tattoo represents the sixth chapter?

Answer: Star

All together Marigold has a lot of tattoos. These are a star, a marigold, a heart with "micky" on it, a dolphin, a sorceress, a couple of diamonds, a frog, a bunch of bats, an eye, a serpent, a daisy chain and a cross.
12. In "The Lottie Project" which of the following animals is NOT in Charlie's magic land?

Answer: Monkey

Charlie's magic land is an immense jungle.
13. In "Girls Under Pressure", who is Dan's new girlfriend?

Answer: Gail

This series features three best friends: Ellie, Magda and Nadine.
14. In "The Bed and Breakfast Star" which of the following is NOT one of Naomi's brothers?

Answer: Noel

Elsa, the main character in the book has a brother as well, called Hank. She also has a sister called Pippa.
15. Which book features Paula?

Answer: The Suitcase Kid

Andy all of a sudden gets lumbered with Katie, Paula, Graham, Zen and Crystal as step brothers and sisters.
Source: Author Merma

This quiz was reviewed by FunTrivia editor minch before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/29/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us