FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about What Animal Could I Possibly Be
Quiz about What Animal Could I Possibly Be

What Animal Could I Possibly Be? Quiz


I will describe the animal. You just need to name it.

A multiple-choice quiz by musicmachine. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. For Children Trivia
  6. »
  7. Animals for Kids
  8. »
  9. What Animal Am I?

Author
musicmachine
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
338,665
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Easy
Avg Score
10 / 10
Plays
2606
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 76 (10/10), Guest 125 (0/10), Guest 174 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. Which animal is black and white and loves to eat bamboo? Hint


Question 2 of 10
2. Gathering nuts and climbing trees is what I like to do. Which animal am I? Hint


Question 3 of 10
3. Who struts around and shows off his beautiful brightly colored tail? Hint


Question 4 of 10
4. My tail is long and I can jump really high with my legs. If I'm a female I have a pouch. What am I? Hint


Question 5 of 10
5. I am a big bird that is fictionally believed to deliver babies. Hint


Question 6 of 10
6. Some people call me the king of the jungle. I don't wear a crown but I have a mane. Hint


Question 7 of 10
7. Howling at the moon and traveling in packs is my style. Hint


Question 8 of 10
8. I have big teeth. I gnaw wood and make dams. Hint


Question 9 of 10
9. Which animal has horns and a beard and eats almost anything? Hint


Question 10 of 10
10. I have a large trunk and tusks. I like peanuts. Hint





Most Recent Scores
Aug 07 2026 : Guest 76: 10/10
Aug 01 2026 : Guest 125: 0/10
Jul 06 2026 : Guest 174: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which animal is black and white and loves to eat bamboo?

Answer: Panda

In the wild, the panda does eat other things such as carrion (which is the meat of dead animals). Its diet is 99% bamboo, though.
2. Gathering nuts and climbing trees is what I like to do. Which animal am I?

Answer: Squirrel

The squirrel doesn't have a very large brain. It is only the size of a walnut.
3. Who struts around and shows off his beautiful brightly colored tail?

Answer: Peacock

Did you know only males are called peacocks? The females are called peahens.
4. My tail is long and I can jump really high with my legs. If I'm a female I have a pouch. What am I?

Answer: Kangaroo

Kangaroos use their large tails for balance. Some can leap thirty feet.
5. I am a big bird that is fictionally believed to deliver babies.

Answer: Stork

Storks have long bills that they use to catch food.
6. Some people call me the king of the jungle. I don't wear a crown but I have a mane.

Answer: Lion

Only the males have manes. Lions live in groups called prides.
7. Howling at the moon and traveling in packs is my style.

Answer: Wolf

Howling is the way that wolves communicate with other wolves.
8. I have big teeth. I gnaw wood and make dams.

Answer: Beaver

Beavers are herbivores. They eat bark and other tree parts among other things.
9. Which animal has horns and a beard and eats almost anything?

Answer: Goat

Goats are great climbers. They're also good at trimming grass and weeds.
10. I have a large trunk and tusks. I like peanuts.

Answer: Elephant

Elephants' trunks are very agile. They can pick small berries with them.
Source: Author musicmachine

This quiz was reviewed by FunTrivia editor NatalieW before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
8/8/2026, Copyright 2026 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us