FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Girl Names
Quiz about Girl Names

General Quiz: Girl Names: 25 Questions | Names


I'll give you the meaning of the name and you'll tell me which girls name it is. Good luck!

A multiple-choice quiz by Morrigan716. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. General Knowledge Trivia
  6. »
  7. Names
  8. »
  9. Female Names

Author
Morrigan716
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
47,506
Updated
Nov 16 23
# Qns
25
Difficulty
Difficult
Avg Score
11 / 25
Plays
6674
Last 3 plays: Guest 201 (10/25), Guest 173 (24/25), Guest 166 (15/25).
- -
Question 1 of 25
1. 'Helper and defender of mankind' Hint


Question 2 of 25
2. 'Beautiful' Hint


Question 3 of 25
3. 'Young ceremonial attendant' Hint


Question 4 of 25
4. 'Belonging to God' Hint


Question 5 of 25
5. 'Bearer of good tidings' Hint


Question 6 of 25
6. 'Happy' Hint


Question 7 of 25
7. 'Lively' Hint


Question 8 of 25
8. 'Graceful' Hint


Question 9 of 25
9. 'Consecrated to God' Hint


Question 10 of 25
10. 'White, fair' Hint


Question 11 of 25
11. 'Pure' Hint


Question 12 of 25
12. 'From the gray fortress' Hint


Question 13 of 25
13. 'Pearl' Hint


Question 14 of 25
14. 'Pleasant' Hint


Question 15 of 25
15. 'Holy' Hint


Question 16 of 25
16. 'From ancient times' Hint


Question 17 of 25
17. 'Queen' Hint


Question 18 of 25
18. 'From the little rock' Hint


Question 19 of 25
19. 'Princess' Hint


Question 20 of 25
20. 'Appearance of God' Hint


Question 21 of 25
21. 'Little bear' Hint


Question 22 of 25
22. 'Strong' Hint


Question 23 of 25
23. 'Determined guardian' Hint


Question 24 of 25
24. 'Violet flower' Hint


Question 25 of 25
25. 'Life' Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 17 2024 : Guest 201: 10/25
Feb 17 2024 : Guest 173: 24/25
Feb 17 2024 : Guest 166: 15/25
Jan 21 2024 : Guest 73: 24/25
Dec 30 2023 : DCW2: 25/25

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'Helper and defender of mankind'

Answer: Alexandra

2. 'Beautiful'

Answer: Belinda

3. 'Young ceremonial attendant'

Answer: Camille

4. 'Belonging to God'

Answer: Dominique

5. 'Bearer of good tidings'

Answer: Evangeline

6. 'Happy'

Answer: Felicia

7. 'Lively'

Answer: Gail

8. 'Graceful'

Answer: Hannah

9. 'Consecrated to God'

Answer: Isabel

10. 'White, fair'

Answer: Jennifer

11. 'Pure'

Answer: Katherine

12. 'From the gray fortress'

Answer: Leslie

13. 'Pearl'

Answer: Margaret

14. 'Pleasant'

Answer: Naomi

15. 'Holy'

Answer: Olga

16. 'From ancient times'

Answer: Priscilla

17. 'Queen'

Answer: Quinn

Can also mean "the fifth".
18. 'From the little rock'

Answer: Rochelle

19. 'Princess'

Answer: Sarah

20. 'Appearance of God'

Answer: Tiffany

21. 'Little bear'

Answer: Ursula

22. 'Strong'

Answer: Valerie

23. 'Determined guardian'

Answer: Wilhelmina

24. 'Violet flower'

Answer: Yolanda

25. 'Life'

Answer: Zoe

Source: Author Morrigan716

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ArleneRimmer before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/26/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us