FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Ill Believe Anything
Quiz about Ill Believe Anything

I'll Believe Anything! Trivia Quiz


Do you think that you know every crazy and zany world record there is? Take this quiz to find out!

A multiple-choice quiz by MRyan001. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. General Knowledge Trivia
  6. »
  7. World Records

Author
MRyan001
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
333,545
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
674
- -
Question 1 of 10
1. A Guinness World Record for standing still was set in 1997. For how long did someone stand still? Hint


Question 2 of 10
2. In 2004, the biggest snake held in captivity set a world record at the time. How long was it? Hint


Question 3 of 10
3. Two people have shared the record for the highest total number of fingers and toes. How many did they each have? Hint


Question 4 of 10
4. Ken Edwards, an Englishman, ate a total of 36 insects in one minute. Which crawling critters did he consume? Hint


Question 5 of 10
5. The Guinness World Record for a certain body part was 28 ft 4.5 inches in 2008. What body part was being measured here? Hint


Question 6 of 10
6. Jackie Bibby has held the world record for dangling the most live rattlesnakes from his mouth for ten seconds (without any assistance). How many snakes did he hold? Hint


Question 7 of 10
7. Zafar Gill has owned the record for the most weight lifted with his ear. How much did he lift? Hint


Question 8 of 10
8. Which athlete has held the world record for the fastest 100 meter run? Hint


Question 9 of 10
9. Of the following choices, who has held the world record for most hours on TV? Hint


Question 10 of 10
10. Our final question brings us to one of the most popular websites in the world: eBay. What was the record-setting price of a 405-foot yacht, produced by 4Yacht and Frank Mulder? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jan 14 2024 : Winegirl718: 5/10
Dec 27 2023 : Guest 4: 4/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. A Guinness World Record for standing still was set in 1997. For how long did someone stand still?

Answer: 20 hours, 10 minutes, 6 seconds

Om Prakash Singh accomplished this feat in 1997. He was from India.
2. In 2004, the biggest snake held in captivity set a world record at the time. How long was it?

Answer: 48.8 feet

This snake, found and held in Indonesia, was a reticulated python. The snake reputedly ate three to four dogs every month!
3. Two people have shared the record for the highest total number of fingers and toes. How many did they each have?

Answer: 25

Pranamya Menaria and Devendra Harne, both from India, each have a total of 12 fingers and 13 toes. This genetic mutation is caused by a congenital abnormality.
4. Ken Edwards, an Englishman, ate a total of 36 insects in one minute. Which crawling critters did he consume?

Answer: Cockroaches

Edwards accomplished this feat on the set of "The Big Breakfast". The one minute meal occurred in 2001.
5. The Guinness World Record for a certain body part was 28 ft 4.5 inches in 2008. What body part was being measured here?

Answer: Fingernails

Lee Redmond is from Salt Lake City, Utah. She reportedly needed to cut expenses, so she decided to stop cutting her fingernails in 1979!
6. Jackie Bibby has held the world record for dangling the most live rattlesnakes from his mouth for ten seconds (without any assistance). How many snakes did he hold?

Answer: 10

Bibby is from New York. He held these ten snakes for a count of ten seconds during Guinness World Records Day in 2005.
7. Zafar Gill has owned the record for the most weight lifted with his ear. How much did he lift?

Answer: 73 kg

This is just over 160 pounds. Gill, of Pakistan, broke his own record for the third time in 2007.
8. Which athlete has held the world record for the fastest 100 meter run?

Answer: Usain Bolt

In 2008, the Jamaican sprinter broke his own personal record with a time of 9.69 seconds. Bolt won the gold medal at the Beijing Olympics.
9. Of the following choices, who has held the world record for most hours on TV?

Answer: Regis Philbin

On a September 2008 episode of "Live With Regis and Kelly", Philbin's record was updated to 16,100 hours. Philbin's credits include "Live With Regis and Kelly", "Who Wants to be a Millionaire?", and "A.M. Los Angeles".
10. Our final question brings us to one of the most popular websites in the world: eBay. What was the record-setting price of a 405-foot yacht, produced by 4Yacht and Frank Mulder?

Answer: $168,000,000

The yacht sold on eBay for $168,000,000, with a deposit of $85,000,000. It fetched the most money for any product ever sold on eBay at the time.
Source: Author MRyan001

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Pagiedamon before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us