FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Mixed Trivia For All
Quiz about Mixed Trivia For All

Mixed Trivia For All Trivia Quiz


A little mix of trivia for everyone.

A multiple-choice quiz by casper423. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. General Knowledge Trivia
  6. »
  7. Mixed 10 Questions
  8. »
  9. Mixed 10 Qn Average C

Author
casper423
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
11,693
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
13653
Last 3 plays: Guest 162 (9/10), Guest 146 (0/10), Guest 73 (5/10).
- -
Question 1 of 10
1. What was Samuel Clemens' pen name?

Answer: (First and Last name)
Question 2 of 10
2. Which magazine sold the most copies (newsstand plus subscription)in the 20th century? Hint


Question 3 of 10
3. What is the dominant religion of Italy? Hint


Question 4 of 10
4. What color is caffeine? Hint


Question 5 of 10
5. According to scholars, about how old was Jesus when he was crucified? Hint


Question 6 of 10
6. The People's Republic of China is larger in land area than the U.S.


Question 7 of 10
7. The song 'In-A-Gadda-Da-Vida' by Iron Butterfly was originally supposed to be titled what? Hint


Question 8 of 10
8. The American Civil War was fought only to free the slaves.


Question 9 of 10
9. Which of these states has a capital NOT named after a president? Hint


Question 10 of 10
10. What was the name of Shari Lewis' lamb puppet?

Answer: (One or Two Words)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 23 2024 : Guest 162: 9/10
Jun 21 2024 : Guest 146: 0/10
Jun 19 2024 : Guest 73: 5/10
Jun 19 2024 : Joannedi: 8/10
Jun 16 2024 : Guest 136: 9/10
Jun 13 2024 : Guest 172: 8/10
Jun 07 2024 : Guest 172: 8/10
Jun 07 2024 : Guest 68: 6/10
Jun 05 2024 : Guest 73: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What was Samuel Clemens' pen name?

Answer: Mark Twain

The author of The Adventures of Tom Sawyer, among others.
2. Which magazine sold the most copies (newsstand plus subscription)in the 20th century?

Answer: Reader's Digest

3. What is the dominant religion of Italy?

Answer: Catholicism

4. What color is caffeine?

Answer: white

This was a surprise to me.
5. According to scholars, about how old was Jesus when he was crucified?

Answer: 33

Jesus was in his thirties when he died.
6. The People's Republic of China is larger in land area than the U.S.

Answer: true

The three countries larger in area than the U.S. are China, Russia and Canada.
7. The song 'In-A-Gadda-Da-Vida' by Iron Butterfly was originally supposed to be titled what?

Answer: In the Garden of Eden

The line was indecipherable in practice and they decided to keep it that way.
8. The American Civil War was fought only to free the slaves.

Answer: False

The Civil War was fought to prevent the slave owning or southern states from seceding or separating from the union. The laws passed against slavery is what made them want to separate.
9. Which of these states has a capital NOT named after a president?

Answer: Washington

The capital of Washington is Olympia.
10. What was the name of Shari Lewis' lamb puppet?

Answer: Lamb Chop

Source: Author casper423

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ArleneRimmer before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us