FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Rainbow 4
Quiz about Rainbow 4

Rainbow 4 Trivia Quiz


Lets try one more colorful mixture. Good luck.

A multiple-choice quiz by steiny1. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. General Knowledge Trivia
  6. »
  7. Rainbow Mixture
  8. »
  9. Difficult Rainbow Mixture

Author
steiny1
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
33,452
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
3827
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Name the musician whose original back up group was the 'Blue Moon Boys'? Hint

Johnny Cash
Clint Black
Otis Redding
Elvis Presley

2. What was the name of the gang of girls in the movie 'Grease'? Hint

Pink Ladies
Red Songbirds
Blue Notes
Purple Finches

3. What are the colors of the Swiss flag? Hint

Red and White
Red and Yellow
Red and Blue
Red and Green

4. What color is the stripe on the 9 ball in pool? Hint

Red
Green
Blue
Yellow

5. What is the most common color of Topaz? Hint

Yellow
Pink
Pale blue
Light green

6. What color is displayed on the starboard side of a boat or ship? Hint

Blue
Red
Green
Yellow

7. What color is the fragrant flower of the Kumquat tree? Hint

Yellow
Pink
Purple
White

8. What color is the Golden Gate Bridge? Hint

Orange
Gold
Brown
Red

9. What color is the slowest Pac-man ghost? Hint

Blue
Orange
Red
Green

10. What are the official colors of the Mardi Gras? Hint

Purple, green, gold
Yellow, blue, red
Blue, white, red
Blue, purple, green


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Aug 27 2023 : Guest 70: 5/10
Jul 29 2023 : buckeye52: 3/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Name the musician whose original back up group was the 'Blue Moon Boys'?

Answer: Elvis Presley

2. What was the name of the gang of girls in the movie 'Grease'?

Answer: Pink Ladies

3. What are the colors of the Swiss flag?

Answer: Red and White

A white cross on a red background. The Red Cross symbol was derived from the Swiss flag.
4. What color is the stripe on the 9 ball in pool?

Answer: Yellow

5. What is the most common color of Topaz?

Answer: Yellow

Topaz can also be clear, blue or brown. Yellow Brazilian Topaz turns pink when exposed to moderate heat.
6. What color is displayed on the starboard side of a boat or ship?

Answer: Green

7. What color is the fragrant flower of the Kumquat tree?

Answer: White

It is sometimes described as as a white-orange like color.
8. What color is the Golden Gate Bridge?

Answer: Orange

9. What color is the slowest Pac-man ghost?

Answer: Orange

10. What are the official colors of the Mardi Gras?

Answer: Purple, green, gold

King cakes are served during the feast of Epiphany to begin the season. These cakes are usually decorated with the Mardi Gras colors.
Source: Author steiny1

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ArleneRimmer before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Color Psychology Difficult
2. Colour My Words Tough
3. Colour Trivia Tough
4. A Rainbow Of Flavors, I Mean Trivia Tough
5. Rainbow 5 Tough
6. Colors of all Sorts! Difficult
7. Chromatic Crazy Tough
8. Connected Colours Tough
9. Rainbow 2 Tough
10. Rainbow 7 Tough
11. Rainbow World! Difficult
12. Rainbow 9 Difficult

9/26/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us