Quiz about Try to Excel
Quiz about Try to Excel

Try to Excel Trivia Quiz


In some spreadsheets each cell is indicated by the alphabet to indicate a column and a number for the row. This quiz will ask about some famous cells.

A multiple-choice quiz by ASA. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. General Knowledge Trivia
  6. »
  7. By The Numbers

Author
ASA
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
334,313
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1651
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What spreadsheet address would refer to an Irish rock group?
Hint

B52
T3
A1
U2

2. What spreadsheet address would symbolise victory?
Hint

HI5
K9
I1
D1

3. What spreadsheet range refers to fruit wearing bedroom attire? Hint

R2:D2
AC:DC
B1:B2
BU:BU

4. What spreadsheet address refers to a shirt fastener? Hint

L8
S8
BU10
U1

5. What spreadsheet address is the non-malignant cell? Hint

B9
C1
T42
L8

6. What spreadsheet address is the destination cell? Hint

A1
AK47
GO2
B4

7. What spreadsheet address is an alternate handshake? Hint

C1
B4
HI5
B52

8. Which spreadsheet address is known as the dog cell? Hint

B1
D4
K9
All of these

9. Which spreadsheet address indicates you have trouble seeing? Hint

IC2
M8
L8
D1

10. Which spreadsheet address is used for holding ice-cream? Hint

M8
C1
D8
L8


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What spreadsheet address would refer to an Irish rock group?

Answer: U2

"Old spreadsheets never die; they just lose some of their functions". The band U2 formed in Dublin, Ireland.
2. What spreadsheet address would symbolise victory?

Answer: I1

CIRC: See Circular Reference. Circular Reference: See CIRC.

I won and I also considered B10 beaten, whilst the tied game range is I1:U1
3. What spreadsheet range refers to fruit wearing bedroom attire?

Answer: B1:B2

"Bananas in Pyjamas" is a television show produced in Australia, and the starring bananas are known as B1 and B2. AC/DC are an Australian musical group, R2D2 is an android from "Star Wars" and BU BU (Boo Boo) is Yogi Bear's friend.
4. What spreadsheet address refers to a shirt fastener?

Answer: BU10

BU10 or button which could be Save button: What your spreadsheet does immediately after you make a huge mistake and just before you press Undo.
5. What spreadsheet address is the non-malignant cell?

Answer: B9

B9 is also an understudy banana awaiting his debut in "Bananas in Pyjamas". B9 = benign.
6. What spreadsheet address is the destination cell?

Answer: GO2

There are many go to buttons in excel, but my preference is the F5 button and I was tempted to put that as a possible answer.
Many spreadsheet programs will automatically create a backup of your current file. This gives you two copies of the same non-balancing file.
7. What spreadsheet address is an alternate handshake?

Answer: HI5

Hi 5 is another Australian children's program.
Undo: Feature that enables you to revert from the current spreadsheet with 47 error values to where you were before you made your mistake when you only had 13 errors.
8. Which spreadsheet address is known as the dog cell?

Answer: All of these

K9 was the name of Dr Who's mechanical dog, and "canine" is pronounced that way. B1 is read as B-ONE and D4 is said to be D for dog.
9. Which spreadsheet address indicates you have trouble seeing?

Answer: IC2

IC2 = "I see two" (i.e., double).

Shakespeare's favourite formula is = OR(B2,NOT B2).
10. Which spreadsheet address is used for holding ice-cream?

Answer: C1

[ c-one ]
Your mate on the date may be late, so have a cone.
Source: Author ASA

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Pagiedamon before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/8/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us