FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Useless Trivia Extraordinaire
Quiz about Useless Trivia Extraordinaire

Useless Trivia Extraordinaire Trivia Quiz


Just some useless trivia for dinner time conversations, or to impress your social contacts.

A multiple-choice quiz by Drummer_13. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. General Knowledge Trivia
  6. »
  7. Mixed 10 Questions
  8. »
  9. Mixed 10 Qn Tough C

Author
Drummer_13
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
87,896
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
4184
Last 3 plays: Guest 5 (7/10), Guest 172 (7/10), Guest 4 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. What is the oldest fishing club in the United States? Hint


Question 2 of 10
2. Doing what is considered good manners in Tibet? Hint


Question 3 of 10
3. The tokens (or pieces) that are used in the classic game 'Monopoly' were not part of the original game.


Question 4 of 10
4. What conducts sound ten times faster than air? Hint


Question 5 of 10
5. In the 1930's, flight attendants had to meet which of the following requirements? Hint


Question 6 of 10
6. In astronomy, a white dwarf is also known as a stellar corpse?


Question 7 of 10
7. What is the official state dish of Texas? Hint


Question 8 of 10
8. A full grown, adult hippopotamus can open its mouth wide enough to accomodate a four foot tall child?


Question 9 of 10
9. A mother prairie dog will do what to its young if it tries to suckle above ground? Hint


Question 10 of 10
10. A funambulist is more commonly known as a: Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 04 2024 : Guest 5: 7/10
Jun 24 2024 : Guest 172: 7/10
May 30 2024 : Guest 4: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is the oldest fishing club in the United States?

Answer: Tuna Club

It is based in southern California, and has known members such as Bing Crosby and Theodore Roosevelt.
2. Doing what is considered good manners in Tibet?

Answer: sticking out your tongue

3. The tokens (or pieces) that are used in the classic game 'Monopoly' were not part of the original game.

Answer: True

When the game was first introduced it had no gome pieces. It only came with suggestions to use things like buttons or pennies.
4. What conducts sound ten times faster than air?

Answer: granite

Because it is much more dense or compact, granite conducts sound ten times faster than air.
5. In the 1930's, flight attendants had to meet which of the following requirements?

Answer: All of these

The requirements have obviously changed over the years, most likely due to the ever-increasing demand for flight attendants.
6. In astronomy, a white dwarf is also known as a stellar corpse?

Answer: True

7. What is the official state dish of Texas?

Answer: Chili

Seriously. Texas has an official state dish.
8. A full grown, adult hippopotamus can open its mouth wide enough to accomodate a four foot tall child?

Answer: True

9. A mother prairie dog will do what to its young if it tries to suckle above ground?

Answer: slap it

I don't know why, and I am not sure anyone else does either. But it's the truth.
10. A funambulist is more commonly known as a:

Answer: tight-rope walker

There are people that make a living testing roller coasters. But as fun as that might be, tight-rope walkers are also known as funambulists.
Source: Author Drummer_13

This quiz was reviewed by FunTrivia editor thejazzkickazz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/19/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us