FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about World Records in 2002
Quiz about World Records in 2002

World Records in 2002 Trivia Quiz


All of these world records are from the Guinness World Record Website. How much of this interesting information will you know?

A multiple-choice quiz by MommyPanda. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. General Knowledge Trivia
  6. »
  7. World Records

Author
MommyPanda
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
66,069
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
4 / 10
Plays
1997
- -
Question 1 of 10
1. How long did the longest kiss last? Hint


Question 2 of 10
2. In 1924 Paavo Johannes Nurmi won five gold medals. What sport did Nurmi win all 5 of these medals in? Hint


Question 3 of 10
3. How big was the largest single snowflake ever measured? Hint


Question 4 of 10
4. In 1981, twelve year old Donna Griffiths, started a sneezing bout that eventually put her in the Guinness Book. How many consecutive days did poor Donna sneeze? Hint


Question 5 of 10
5. In 1971, a physician removed the most fetuses ever known to be inside a human mother. All of them, unfortunately, were dead. How many babies were there? Hint


Question 6 of 10
6. What is the world record for the most weight lifted by an earlobe? Hint


Question 7 of 10
7. As of the year 2002, what is the most expensive American TV show being produced? Hint


Question 8 of 10
8. The longest fingernails ever grown were how long? Hint


Question 9 of 10
9. What was listed in 2002 as the most polluted major city? Hint


Question 10 of 10
10. In 2002, the tallest film star in a major motion picture was 6 foot, 5 inches tall. Who was that actor? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 02 2024 : mariappank511: 0/10
Dec 27 2023 : Guest 4: 4/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. How long did the longest kiss last?

Answer: 30 hours

On April 5, 1999, in Israel, Karmit Tzubera and Dror Orpaz smooched for exactly 30 hours and 45 minutes. And they did it standing up!
2. In 1924 Paavo Johannes Nurmi won five gold medals. What sport did Nurmi win all 5 of these medals in?

Answer: Track

3. How big was the largest single snowflake ever measured?

Answer: 15 inches wide

AMAZING! In 1887, in Montana, a snowflake was measured 15 inches wide. A picture of it is on the Guinness Website.
4. In 1981, twelve year old Donna Griffiths, started a sneezing bout that eventually put her in the Guinness Book. How many consecutive days did poor Donna sneeze?

Answer: 978

AAAAACCHHHOOOOOO! (Bless You!) From Jan. 13, 1981, until Sept. 16, 1983, a total of 978 days, Donna Griffiths sneezed about every one to five minutes!
5. In 1971, a physician removed the most fetuses ever known to be inside a human mother. All of them, unfortunately, were dead. How many babies were there?

Answer: 15

There were 10 girls and 5 boys. The mother was taking injections to aid with fertility. She was a housewife from Rome, Italy.
6. What is the world record for the most weight lifted by an earlobe?

Answer: 110 pounds

Li Jian Hua, of China, lifted 110 pounds with the help of a chair attached to his right earlobe.
7. As of the year 2002, what is the most expensive American TV show being produced?

Answer: 'ER'

Executive Producer, Michael Crichton, spends approx. 13.3 million dollars per show!
8. The longest fingernails ever grown were how long?

Answer: 20 feet

Shridhar Chillal, from Poona, India, in 1998 had his fingernails on his left hand measured. 20 feet, 2.25 inches! You've got to check out that picture on their Guinness Website! It's AMAZING!
9. What was listed in 2002 as the most polluted major city?

Answer: Mexico City

Mexico City is the most polluted city, and Beijing is a very close second.
10. In 2002, the tallest film star in a major motion picture was 6 foot, 5 inches tall. Who was that actor?

Answer: Christopher Lee

Clint Eastwood is 6 foot 4 inches. Christopher Lee played Dracula in 1958.
Source: Author MommyPanda

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Snowman before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us