FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Capitals Latin America
Quiz about Capitals Latin America

Capitals Latin America Trivia Quiz


Can you tell which countries got these places as their capitals? Good luck and have fun...!

A multiple-choice quiz by Vermic. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Geography Trivia
  6. »
  7. Central America

Author
Vermic
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
12,986
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
13873
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 179 (3/10), Gumby1967 (9/10), lalorivero (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. San Juan is the capital of? Hint


Question 2 of 10
2. Managua is the capital of? Hint


Question 3 of 10
3. Tegucigalpa is the capital of? Hint


Question 4 of 10
4. Port-au-Prince is the capital of? Hint


Question 5 of 10
5. San Salvador is the capital of? Hint


Question 6 of 10
6. Santo Domingo is the capital of? Hint


Question 7 of 10
7. Havana is the capital of? Hint


Question 8 of 10
8. San Jose is the capital of? Hint


Question 9 of 10
9. Belmopan is the capital of? Hint


Question 10 of 10
10. Roseau is the capital of? Hint





Most Recent Scores
Jul 13 2024 : Guest 179: 3/10
Jul 13 2024 : Gumby1967: 9/10
Jul 10 2024 : lalorivero: 10/10
Jul 07 2024 : Johnmcmanners: 10/10
Jun 26 2024 : granpa46: 9/10
Jun 18 2024 : Guest 142: 8/10
Jun 11 2024 : Guest 189: 3/10
Jun 06 2024 : Guest 98: 10/10
Jun 02 2024 : Guest 174: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. San Juan is the capital of?

Answer: Puerto Rico

2. Managua is the capital of?

Answer: Nicaragua

3. Tegucigalpa is the capital of?

Answer: Honduras

4. Port-au-Prince is the capital of?

Answer: Haiti

5. San Salvador is the capital of?

Answer: El Salvador

6. Santo Domingo is the capital of?

Answer: Dominican Republic

7. Havana is the capital of?

Answer: Cuba

8. San Jose is the capital of?

Answer: Costa Rica

9. Belmopan is the capital of?

Answer: Belize

10. Roseau is the capital of?

Answer: Dominica

Source: Author Vermic

This quiz was reviewed by FunTrivia editor minch before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/15/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us