FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Tropical Capitals II
Quiz about Tropical Capitals II

Tropical Capitals II Trivia Quiz


A quiz on the capitals of some tropical countries.

A multiple-choice quiz by Vermic. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Geography Trivia
  6. »
  7. Central America

Author
Vermic
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
12,990
Updated
Dec 17 23
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
5427
Last 3 plays: Guest 173 (10/10), Dl5711 (5/10), Guest 107 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. Hamilton is the capital of? Hint


Question 2 of 10
2. Willemstad is the capital of? Hint


Question 3 of 10
3. Bridgetown is the capital of? Hint


Question 4 of 10
4. Grand Turk, also known as Cockburn Town, is the capital of? Hint


Question 5 of 10
5. Kingston is the capital of? Hint


Question 6 of 10
6. Basseterre is the capital of? Hint


Question 7 of 10
7. Kingstown is the capital of? Hint


Question 8 of 10
8. George Town is the capital of? Hint


Question 9 of 10
9. Charlotte Amalie is the capital of? Hint


Question 10 of 10
10. The Valley is the capital of? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 19 2024 : Guest 173: 10/10
Feb 18 2024 : Dl5711: 5/10
Feb 17 2024 : Guest 107: 10/10
Feb 10 2024 : szabs: 10/10
Feb 06 2024 : jonnowales: 8/10
Jan 26 2024 : pehinhota: 7/10
Jan 24 2024 : comark2000: 10/10
Jan 19 2024 : Jettpack2023: 4/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Hamilton is the capital of?

Answer: Bermuda

2. Willemstad is the capital of?

Answer: Curacao

3. Bridgetown is the capital of?

Answer: Barbados

4. Grand Turk, also known as Cockburn Town, is the capital of?

Answer: Turks and Caicos Islands

5. Kingston is the capital of?

Answer: Jamaica

6. Basseterre is the capital of?

Answer: St. Christopher

Basseterre is the capital of St. Christopher also known as St. Kitts.
7. Kingstown is the capital of?

Answer: St. Vincent and Grenadines

8. George Town is the capital of?

Answer: Cayman Islands

9. Charlotte Amalie is the capital of?

Answer: Virgin Islands (USA)

10. The Valley is the capital of?

Answer: Anguilla

Can you name the countries that got these places as a capital? Good luck and have fun playing this quiz.
Source: Author Vermic

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/29/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us