FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Everything Jersey
Quiz about Everything Jersey

Everything Jersey Trivia Quiz


This quiz is about New Jersey... enjoy!

A multiple-choice quiz by doors43. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Geography Trivia
  6. »
  7. States N-O
  8. »
  9. New Jersey

Author
doors43
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
99,153
Updated
Jan 25 22
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
2022
Last 3 plays: Guest 45 (6/10), JanIQ (1/10), Guest 71 (6/10).
- -
Question 1 of 10
1. Which of the following actors is NOT from NJ? Hint


Question 2 of 10
2. Which NJ shore town has a two-mile boardwalk? Hint


Question 3 of 10
3. New Jersey is one of the United States' leading producers of which crop? Hint


Question 4 of 10
4. Which of these musical groups does NOT have a member from New Jersey? Hint


Question 5 of 10
5. How many US Presidents were born in NJ? Hint


Question 6 of 10
6. New Jersey's NHL team is named what?

Answer: (One Word)
Question 7 of 10
7. What is NJ's motto? Hint


Question 8 of 10
8. Which of the following movies did NOT have a scene filmed in New Jersey? Hint


Question 9 of 10
9. Newark, NJ has a higher stolen car rate than New York City and Los Angeles combined.


Question 10 of 10
10. Which of these actresses is NOT from New Jersey? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 14 2024 : Guest 45: 6/10
May 07 2024 : JanIQ: 1/10
Apr 17 2024 : Guest 71: 6/10
Apr 16 2024 : Guest 61: 7/10
Apr 09 2024 : Guest 69: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which of the following actors is NOT from NJ?

Answer: Ben Stiller

Ben Stiller is from New York City. James Gandolfini was born in Westwood, NJ; Jack Nicholson in Neptune, NJ; and Kevin Spacey in Newark, NJ.
2. Which NJ shore town has a two-mile boardwalk?

Answer: Wildwood

.
3. New Jersey is one of the United States' leading producers of which crop?

Answer: Eggplant

4. Which of these musical groups does NOT have a member from New Jersey?

Answer: Korn

Dave Sabo (Skid Row) was from North Brunswick; Rachel Bolan (Skid Row) was from Toms River; Thursday's members are from New Brunswick; The Misfits were from Lodi; Korn's members are from Bakersfield, CA.
5. How many US Presidents were born in NJ?

Answer: 1

Grover Cleveland (22nd President) was the only President born in New Jersey in Caldwell, NJ.
6. New Jersey's NHL team is named what?

Answer: Devils

The NJ Devils came to NJ from Colorado, where they were known as the Colorado Rockies, from 1976 until 1982 when they made the move. This Colorado team should not be confused with the baseball team of the same name, which came into existence in 1993.
7. What is NJ's motto?

Answer: Liberty and Prosperity

NJ's motto is Liberty and Prosperity.
8. Which of the following movies did NOT have a scene filmed in New Jersey?

Answer: American Pie

Analyze This has a scene filmed in Jersey City; Big has scenes filmed in Cliffside Park and Fort Lee; Scent of a Woman has scenes filmed in Princeton; American Pie was all shot in California.
9. Newark, NJ has a higher stolen car rate than New York City and Los Angeles combined.

Answer: True

10. Which of these actresses is NOT from New Jersey?

Answer: Jennifer Grey

Kirsten Dunst is from Point Pleasant; Laura Prepon is from Watchung; Meryl Streep is from Summit; Jennifer Grey is from New York City.
Source: Author doors43

This quiz was reviewed by FunTrivia editor minch before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/30/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us