FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Anne Rice Literature
Quiz about Anne Rice Literature

Anne Rice Literature Trivia Quiz


Ten questions about Anne Rice's books. I hope you have fun!

A multiple-choice quiz by brussel. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Literature Trivia
  6. »
  7. Authors Q-S
  8. »
  9. Anne Rice

Author
brussel
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
13,091
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
3754
Last 3 plays: Guest 77 (5/10), Guest 63 (10/10), chianti59 (6/10).
- -
Question 1 of 10
1. What is the first book in the Mayfair Witch series? Hint


Question 2 of 10
2. What is the first book in the Vampire Chronicles? Hint


Question 3 of 10
3. In what book did Azriel a Ghost or demon angel appear? Hint


Question 4 of 10
4. What is the second book in the Vampire Chronicles ? Hint


Question 5 of 10
5. In what book did David Talbot talk to a vampire to write her life story? Hint


Question 6 of 10
6. What is the other name for The Mummy ? Hint


Question 7 of 10
7. In what book did two men get castrated to keep perfect soprano voices? Hint


Question 8 of 10
8. What is the third book in the Mayfair Witches tales? Hint


Question 9 of 10
9. What is the demon that follows a Mayfair Witch every time an old one dies ? Hint


Question 10 of 10
10. In what book did Louis get turned to a Vampire by Lestat? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 01 2024 : Guest 77: 5/10
Jun 11 2024 : Guest 63: 10/10
Jun 05 2024 : chianti59: 6/10
May 26 2024 : Traveller1982: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is the first book in the Mayfair Witch series?

Answer: The Witching Hour

2. What is the first book in the Vampire Chronicles?

Answer: Interview With The Vampire

3. In what book did Azriel a Ghost or demon angel appear?

Answer: Servant of the Bones

4. What is the second book in the Vampire Chronicles ?

Answer: The Vampire Lestat

5. In what book did David Talbot talk to a vampire to write her life story?

Answer: Pandora

6. What is the other name for The Mummy ?

Answer: Ramses The Damned

7. In what book did two men get castrated to keep perfect soprano voices?

Answer: Cry to Heaven

8. What is the third book in the Mayfair Witches tales?

Answer: Taltos

9. What is the demon that follows a Mayfair Witch every time an old one dies ?

Answer: Lasher

10. In what book did Louis get turned to a Vampire by Lestat?

Answer: Interview With The Vampire

Source: Author brussel

This quiz was reviewed by FunTrivia editor MotherGoose before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us