FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about 007 Who Said That  Live And Let Die
Quiz about 007 Who Said That  Live And Let Die

007: Who Said That? - "Live And Let Die" Quiz


"Live And Let Die" was made in 1973 and starred Roger Moore, Yaphett Kotto, Jane Seymour and Julius Harris. Here are some questions on who said what. Enjoy :)

A multiple-choice quiz by Legend007. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. James Bond
  8. »
  9. Live And Let Die

Author
Legend007
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
101,099
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
2576
Last 3 plays: Guest 31 (9/10), Guest 173 (10/10), mdemma (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. "Oh Baines, I rather liked Baines. We shared the same bootmaker." Hint


Question 2 of 10
2. "If you don't mind Commander, my spoon." Hint


Question 3 of 10
3. "Sheer magnetism darling." Hint


Question 4 of 10
4. "Funny how the least little thing amuses him." Hint


Question 5 of 10
5. "I guess I have some explaining to do." Hint


Question 6 of 10
6. "You might have even killed me had you taken off the safety catch." Hint


Question 7 of 10
7. "Rosie has been more efficient than I have anticipated." Hint


Question 8 of 10
8. "It used to be a convincing act but now it's wearing thin." Hint


Question 9 of 10
9. "This is the part I like best, feeding time." Hint


Question 10 of 10
10. "I know you just can't glue the wings back on." Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 08 2024 : Guest 31: 9/10
Apr 27 2024 : Guest 173: 10/10
Apr 12 2024 : mdemma: 9/10
Apr 07 2024 : Guest 86: 9/10
Apr 05 2024 : Guest 66: 9/10
Apr 04 2024 : Guest 166: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Oh Baines, I rather liked Baines. We shared the same bootmaker."

Answer: James Bond

Bond responding to M after he found out Baines had been killed.
2. "If you don't mind Commander, my spoon."

Answer: M

M speaking to Bond after he used his new magnetic watch to take M's teaspoon off his saucer.
3. "Sheer magnetism darling."

Answer: James Bond

Bond talking to the lady that he was sleeping with. He said it whilst unzipping her dress with the magnetic watch.
4. "Funny how the least little thing amuses him."

Answer: James Bond

Bond talking to Solitaire after Tee Hee crushed his gun and thought it was funny.
5. "I guess I have some explaining to do."

Answer: Rosie Carver

Rosie talking to Bond after she had posed herself as Mrs. Bond and appeared in his hotel suite.
6. "You might have even killed me had you taken off the safety catch."

Answer: Quarrel Jr.

Quarrel to Rosie after she drew a gun on him in suspicion that he was going to kill Bond. Bond reassured her that he was a good friend of his.
7. "Rosie has been more efficient than I have anticipated."

Answer: Dr. Kananga

Dr. Kananga speaking to Tee Hee after hearing of James Bond's arrival at San Monique. This is the point at which Rosie is confirmed to be a traitor to Bond.
8. "It used to be a convincing act but now it's wearing thin."

Answer: James Bond

Bond talking to Rosie after she screamed at a scarecrow in the forest. (Note: She screamed the same way in the hotel room when she saw the hat on the bed. Hence the "wearing thin" part.)
9. "This is the part I like best, feeding time."

Answer: Tee Hee

Tee Hee talking to Bond at the crocodile farm.
10. "I know you just can't glue the wings back on."

Answer: Felix Leiter

Felix talking with the flying instructor after Bond destroyed one of his planes.
Source: Author Legend007

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/25/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us