FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about James Bond No 8 Live And Let Die
Quiz about James Bond No 8 Live And Let Die

James Bond No. 8 "Live And Let Die" Quiz


Roger Moore takes the role of Bond to a new level. This, his first 'James Bond', is my favorite of the lot and a favorite of most Bond fans.

A multiple-choice quiz by bertallica. Estimated time: 7 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. James Bond
  8. »
  9. Live And Let Die

Author
bertallica
Time
7 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
170,216
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Difficult
Avg Score
7 / 15
Plays
1551
Last 3 plays: Guest 31 (5/15), Guest 24 (4/15), Guest 166 (3/15).
- -
Question 1 of 15
1. What country is sitting beside Hungary at the United Nations meeting? Hint


Question 2 of 15
2. What is the name of the restaurant in New Orleans?

Answer: (Three Words)
Question 3 of 15
3. What time does Bond flash on his watch? Hint


Question 4 of 15
4. Where was Baines killed? Hint


Question 5 of 15
5. What 3 cards did Felix Leighter give Bond? Hint


Question 6 of 15
6. What is the name of the restaurant in Harlem?

Answer: (Three Words)
Question 7 of 15
7. What type of drink does Bond order? Hint


Question 8 of 15
8. What Tarot card did Bond pull for himself? Hint


Question 9 of 15
9. What is Baron Samedi's last name translated in English?

Answer: (One Word)
Question 10 of 15
10. When Kananga asks Solitaire about his future, what card does she flip? Hint


Question 11 of 15
11. The Queen of Cups, in an upside-down position, means 4 things. Which one of the following IS NOT one of them? Hint


Question 12 of 15
12. When Bond made Solitaire pick out of his deck of cards, the deck was slightly in Bond's favour.


Question 13 of 15
13. When Kananga dies, Bond says, "He always had __________." Hint


Question 14 of 15
14. What is the name of the flying school where Bond teaches Mrs. Bell?

Answer: (One Word (last name of instructor))
Question 15 of 15
15. The registration number of Bond's watch is 3266.



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 08 2024 : Guest 31: 5/15
Apr 19 2024 : Guest 24: 4/15
Apr 04 2024 : Guest 166: 3/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What country is sitting beside Hungary at the United Nations meeting?

Answer: Sweden

This is the opening scene of the movie at the UN meeting in New York.
2. What is the name of the restaurant in New Orleans?

Answer: Fillet of Soul

This is where Hamilton was staking out the restaurant when he was killed.
3. What time does Bond flash on his watch?

Answer: 5:48

Bond was in bed with the missing Italian woman when M came knocking at his door.
4. Where was Baines killed?

Answer: San Monique

Three men were killed while trying to keep an eye on Kananga. Baines was one of them.
5. What 3 cards did Felix Leighter give Bond?

Answer: Moon, High Priestess, Death

Felix gave these cards to Bond, after he arrived back on shore from his boating incident.
6. What is the name of the restaurant in Harlem?

Answer: Fillet of Soul

Bond followed Kananga to the Fillet of Soul restaurant in Harlem. Bond then found himself in a bit of trouble. This is also the same name of the restaurant in New Orleans where agent Hamilton was killed.
7. What type of drink does Bond order?

Answer: bourbon and water

Bond doesn't order the traditional Bond martini.
8. What Tarot card did Bond pull for himself?

Answer: Fool

Bond asked Solitaire about himself, and she told him to pull a card. He pulled the Fool.
9. What is Baron Samedi's last name translated in English?

Answer: Saturday

Samedi is French for Saturday.
10. When Kananga asks Solitaire about his future, what card does she flip?

Answer: Lovers

Earlier Solitaire pulled the Lovers card for herself and Bond, and when Kananga asked about his future she pulled the Lovers again. She told him it was death.
11. The Queen of Cups, in an upside-down position, means 4 things. Which one of the following IS NOT one of them?

Answer: Devious

Bond found this card while sitting down for breakfast.
12. When Bond made Solitaire pick out of his deck of cards, the deck was slightly in Bond's favour.

Answer: True

All of the cards were the Lovers card.
13. When Kananga dies, Bond says, "He always had __________."

Answer: an inflated opinion of himself.

Bond places a CO2 cartridge in Kananga's mouth which inflates him, causing him to die.
14. What is the name of the flying school where Bond teaches Mrs. Bell?

Answer: Bleeker

Bond takes the plane for a bit of a joy ride while trying to escape from Kananga's men. Mrs. Bell went along for the ride.
15. The registration number of Bond's watch is 3266.

Answer: False

Kananga told Solitaire that he gave her a better than 50% chance of getting the question right. He then told her that she was way off.
Source: Author bertallica

This quiz was reviewed by FunTrivia editor skunkee before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/25/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us