FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about 007 Who Said That  Octopussy
Quiz about 007 Who Said That  Octopussy

007: Who Said That? - "Octopussy" Quiz


"Octopussy" was made in 1983 and starred Roger Moore, Louis Jourdan, Maud Adams and Kabir Bedi. Here are some questions on who said what. Enjoy! :)

A multiple-choice quiz by Legend007. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. James Bond
  8. »
  9. Octopussy

Author
Legend007
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
117,424
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1147
Awards
Top 35% Quiz
- -
Question 1 of 10
1. "Well it's a small world. You're a 'Toro' too." Hint


Question 2 of 10
2. "I think Commander Bond should accompany you to the sale." Hint


Question 3 of 10
3. "Eyes only 007. Operation Trove. You'll be replacing 009; he turned up dead in East Germany with that egg in his hand." Hint


Question 4 of 10
4. "James, stick to the business at hand." Hint


Question 5 of 10
5. "Spend the money quickly, Mr. Bond." Hint


Question 6 of 10
6. "Having problems keeping it up Q." Hint


Question 7 of 10
7. "Really 007. I haven't time for these adolescent antics." Hint


Question 8 of 10
8. "It's odd, but when I'm stared at I seem to lose my appetite." Hint


Question 9 of 10
9. "I will take care of Mr. Bond personally." Hint


Question 10 of 10
10. "007, on an island populated exclusively with women, we won't see him til dawn." Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 12 2024 : Guest 31: 8/10
May 13 2024 : Guest 172: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Well it's a small world. You're a 'Toro' too."

Answer: James Bond

Bond said this line after he met the real General called 'Toro.' Bond had posed as him to enter an army base but was captured.
2. "I think Commander Bond should accompany you to the sale."

Answer: Minister of Defense

The Minister of Defense said this to Fanning after it came to their attention that another Faberge egg was up for sale.
3. "Eyes only 007. Operation Trove. You'll be replacing 009; he turned up dead in East Germany with that egg in his hand."

Answer: M

M was giving Bond his mission when he said that.
4. "James, stick to the business at hand."

Answer: Fanning

Fanning said this to Bond after Bond noted the abundance of women at the auction.
5. "Spend the money quickly, Mr. Bond."

Answer: Kamal Khan

Kamal Khan said this to Bond after Bond beat him in backgammon. Kamal was using loaded dice and Bond decided to use them. Bond ended up rolling a double 6 to win the game.
6. "Having problems keeping it up Q."

Answer: James Bond

Bond said this joke when Q was testing one of his gadgets. The gadget was a remote control rope, where a person held on to the rope and the rope lifting him/her up.
7. "Really 007. I haven't time for these adolescent antics."

Answer: Q

Q said this to Bond when Bond used a camera in the lab to zoom in on a Q Lab assistant's breasts.
8. "It's odd, but when I'm stared at I seem to lose my appetite."

Answer: James Bond

Bond said this to Kamal at dinner. Bond was referring to Gobinda, Kamal's henchman, and the fact that he was staring at him and only him throughout Bond's dinner.
9. "I will take care of Mr. Bond personally."

Answer: Octopussy

Octopussy said when she suggested Bond should come to her island.
10. "007, on an island populated exclusively with women, we won't see him til dawn."

Answer: Q

Q said this to Vijay when Vijay asked if they would see Bond any time soon.
Source: Author Legend007

This quiz was reviewed by FunTrivia editor robmeister before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/15/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us