FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about 60 Seconds
Quiz about 60 Seconds

60 Seconds Trivia Quiz


This is one of my favorite Nicolas Cage movies.

A multiple-choice quiz by moviefan4life. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies D-G
  8. »
  9. Gone In 60 Seconds

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
154,157
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
3087
- -
Question 1 of 10
1. What is the main character doing when we first see him? Hint


Question 2 of 10
2. What is the name of the song the "old gang" listens to in order to prepare for the boost? Hint


Question 3 of 10
3. When Kip steals the Porsche in the beginning and races, what direction does the cop say he is heading? Hint


Question 4 of 10
4. What show does Tumbler say he is missing? Hint


Question 5 of 10
5. What is Angelina Jolie's name in the movie? Hint


Question 6 of 10
6. How many Mercedes are boosted? Hint


Question 7 of 10
7. Finish the quote: "Without____you can't appreciate victory." Hint


Question 8 of 10
8. Who said "Hey man, I thought you were from Long Beach?" Hint


Question 9 of 10
9. What was Raymond Calitri's obsession? Hint


Question 10 of 10
10. What was the female name given to the Hummer? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 19 2024 : Guest 51: 9/10
Apr 15 2024 : Johnmcmanners: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is the main character doing when we first see him?

Answer: Coaching go-kart racers

Nicolas Cage has been in many movies but this is his first as a car booster.
2. What is the name of the song the "old gang" listens to in order to prepare for the boost?

Answer: "Low Rider"

Memphis wants to hear "Low Rider", and they all relax and then Memphis says "Let's ride."
3. When Kip steals the Porsche in the beginning and races, what direction does the cop say he is heading?

Answer: West

The cop has a person pulled over and he radios in the information, including "they are heading west."
4. What show does Tumbler say he is missing?

Answer: Jerry Springer

Atley asked what was wrong and Tumbler responded that he was missing "Jerry Springer".
5. What is Angelina Jolie's name in the movie?

Answer: Sway

Sphinx is the silent guy that speaks in the end, the other names don't even exist in the movie.
6. How many Mercedes are boosted?

Answer: 4

They are a 1957 Mercedes Benz 300SL/Gullwing called Dorothy, a 1999 Mercedes Benz CL500 named Donna, a 1999 Mercedes Benz S600 named Samantha and a 1998 Mercedes Benz SL600 named Ellen.
7. Finish the quote: "Without____you can't appreciate victory."

Answer: disappointment

Memphis says this to Castlebeck when he tells him about the bet he lost.
8. Who said "Hey man, I thought you were from Long Beach?"

Answer: Memphis

One of my favorite quotes. It is said following the first time Sphinx talks.
9. What was Raymond Calitri's obsession?

Answer: wood

He is so obsessive that when Memphis picks up a wooden chair and starts breaking it, Raymond freaks out.
10. What was the female name given to the Hummer?

Answer: Traci

The name of the Hummer is mentioned when Toby is hacking into the mainframe and mentions the name Traci while a picture of the Hummer is shown.
Source: Author moviefan4life

This quiz was reviewed by FunTrivia editor spanishliz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us