FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Gone In 60 Seconds
Quiz about Gone In 60 Seconds

Movies Quiz: Gone In 60 Seconds | 10 Questions


This is a short and easy quiz from the movie that starred Angelina Jolie and Nicolas Cage. I hope everyone enjoys it.

A multiple-choice quiz by jen92678. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies D-G
  8. »
  9. Gone In 60 Seconds

Author
jen92678
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
68,972
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
4850
- -
Question 1 of 10
1. What is the make of the first car you see getting stolen by Kip, Freb and Mirror Man? Hint


Question 2 of 10
2. What was the number on the go cart the little boy was driving that Memphis helped get unstuck? Hint


Question 3 of 10
3. How many pounds of pressure, according to Raymond, does it take to crush a car? Hint


Question 4 of 10
4. What is the name of the cafe where Memphis' and Kip's mom works? Hint


Question 5 of 10
5. What is Donny's last name? Hint


Question 6 of 10
6. Donny calls one of Kip's friends Gilligan. What was his real name? Hint


Question 7 of 10
7. Who was always a sucker for a red head?

Answer: (One word - A name)
Question 8 of 10
8. What was Raymond's middle name? Hint


Question 9 of 10
9. What is the name of the artist and song that is playing while The Sphinx and Mirror Man are stealing the Humvee? Hint


Question 10 of 10
10. What are the names of the three characters who steal the Cadillac SUV? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is the make of the first car you see getting stolen by Kip, Freb and Mirror Man?

Answer: Porsche

This was the part where Kip uses his tool to break the window to steal the car.
2. What was the number on the go cart the little boy was driving that Memphis helped get unstuck?

Answer: 3

Memphis helped the little boy get unstuck just before he saw Atley.
3. How many pounds of pressure, according to Raymond, does it take to crush a car?

Answer: 80,000

Raymond tells Memphis this when he is fixing to crush the car that he had Kip in.
4. What is the name of the cafe where Memphis' and Kip's mom works?

Answer: Quality Cafe

You see the name of the cafe when Memphis is going in there to talk with his mom.
5. What is Donny's last name?

Answer: Astricky

You see his last name on the paper that Memphis had when he was calling up people to find to help do the boost.
6. Donny calls one of Kip's friends Gilligan. What was his real name?

Answer: Freb

7. Who was always a sucker for a red head?

Answer: Sway

This character was played by Angelina Jolie. The best actress there is, in my opinion.
8. What was Raymond's middle name?

Answer: Vincent

This was said when the cops brought up a profile on him.
9. What is the name of the artist and song that is playing while The Sphinx and Mirror Man are stealing the Humvee?

Answer: DMX 'Party Up'

10. What are the names of the three characters who steal the Cadillac SUV?

Answer: Kip, Tumbler and Toby

This is the part in the movie where Toby gets shot.
Source: Author jen92678

This quiz was reviewed by FunTrivia editor spanishliz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Gone In 60 Seconds Average
2. More Than 60 Seconds Tough
3. Gone In 60 Seconds Difficult
4. 60 Seconds Average
5. "Gone in 60 Seconds" Trivia Average
6. Gone in 60 Seconds Tough
7. Details From 'Gone In 60 Seconds' Tough

4/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us