FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Gone In 60 Seconds
Quiz about Gone In 60 Seconds

Gone In 60 Seconds | 25 Question Movie Multiple Choice Quiz


A quiz on a good movie starring Nicolas Cage and Angelina Jolie.

A multiple-choice quiz by Texas_Rattlesnake. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies D-G
  8. »
  9. Gone In 60 Seconds

Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
108,137
Updated
Dec 03 21
# Qns
25
Difficulty
Average
Avg Score
16 / 25
Plays
8086
Last 3 plays: Guest 99 (13/25), Guest 51 (19/25), Guest 50 (21/25).
- -
Question 1 of 25
1. Memphis' brother steals a Porsche at the start of the movie. What number is the Porsche's keys? Hint


Question 2 of 25
2. What is Tumbler's new move called? Hint


Question 3 of 25
3. What is the day and time that we first see Memphis? Hint


Question 4 of 25
4. What is Memphis' brother's name?

Answer: (One Word)
Question 5 of 25
5. What is the name of the site where Memphis' brother is to be killed? Hint


Question 6 of 25
6. How many cars does Memphis have to boost to save his brother? Hint


Question 7 of 25
7. When are the cars due? Hint


Question 8 of 25
8. What is the name of the driving school Donny works for? Hint


Question 9 of 25
9. Who are the last two names on the list of possible boosters? Hint


Question 10 of 25
10. What type of car is Eleanor? Hint


Question 11 of 25
11. Who is good at ordering pizzas? Hint


Question 12 of 25
12. What cars do they need laser keys for?

Answer: (One Word)
Question 13 of 25
13. Kip jumps a fence and lands next to a dog kennel while being chased by Johnny B. What is the name of the dog? Hint


Question 14 of 25
14. Freb steals a car. What is in the trunk? Hint


Question 15 of 25
15. How long before the deadline do they start the actual boosting? Hint


Question 16 of 25
16. What happened to the laser keys? Hint


Question 17 of 25
17. Who walks the dog until it has to relieve itself? Hint


Question 18 of 25
18. What car does the black guy ask for at the impound? Hint


Question 19 of 25
19. What did the number plate of the Humvee say?

Answer: (One Word.)
Question 20 of 25
20. Where is Eleanor before Memphis takes it? Hint


Question 21 of 25
21. What is the top speed on Eleanor's speedometer? Hint


Question 22 of 25
22. How many minutes is Memphis late with Eleanor? Hint


Question 23 of 25
23. What is Calitri's hobby? Hint


Question 24 of 25
24. Where does Memphis tell the cop the cars are? Hint


Question 25 of 25
25. Does Sphinx finally talk?



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 99: 13/25
Apr 19 2024 : Guest 51: 19/25
Apr 10 2024 : Guest 50: 21/25
Mar 31 2024 : Guest 97: 19/25
Mar 23 2024 : rlandi1: 12/25
Mar 21 2024 : Guest 101: 19/25
Mar 11 2024 : Guest 75: 17/25
Mar 03 2024 : Guest 174: 15/25
Mar 02 2024 : Guest 97: 25/25

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Memphis' brother steals a Porsche at the start of the movie. What number is the Porsche's keys?

Answer: 42850

You clearly hear the number called out.
2. What is Tumbler's new move called?

Answer: The Stranger

Tumbler tells of his new move early in the movie.
3. What is the day and time that we first see Memphis?

Answer: Monday 2:15pm

Monday 2:15pm comes up on the screen during the movie.
4. What is Memphis' brother's name?

Answer: Kip

Kip is not the booster that Memphis is.
5. What is the name of the site where Memphis' brother is to be killed?

Answer: Exeter Salvage and Steel

This comes up on the screen as this scene is about to happen.
6. How many cars does Memphis have to boost to save his brother?

Answer: 50

50 is one hell of a lot of cars to boost.
7. When are the cars due?

Answer: Friday 8am

The cars are all to be delivered by Friday 8am or Kip is going to be killed.
8. What is the name of the driving school Donny works for?

Answer: 'Pleasure Cruise'

You see the name of the driving school on the car the Asian girl is driving.
9. Who are the last two names on the list of possible boosters?

Answer: Sphinx and Sway

Sphinx and Sway are last on the list, but are included in the boost.
10. What type of car is Eleanor?

Answer: 1967 Shelby GT 500

Eleanor is Memphis' bogey car. Something always happens around Eleanor. She doesn't disappoint once again.
11. Who is good at ordering pizzas?

Answer: Freb

Freb doesn't like it that no one thinks he has any skills.
12. What cars do they need laser keys for?

Answer: Mercedes

Tumbler is in charge of obtaining the laser keys.
13. Kip jumps a fence and lands next to a dog kennel while being chased by Johnny B. What is the name of the dog?

Answer: Beast

Beast turns out to be a little puppy.
14. Freb steals a car. What is in the trunk?

Answer: Heroin

Freb tries to show everyone that he has skills, but messes up once again.
15. How long before the deadline do they start the actual boosting?

Answer: 12 hours

50 cars in 12 hours seems too much.
16. What happened to the laser keys?

Answer: The dog ate them

The dog ate them along with some food.
17. Who walks the dog until it has to relieve itself?

Answer: Freb and Toby

Freb and Toby get in a bit of trouble until the dog goes to the bathroom.
18. What car does the black guy ask for at the impound?

Answer: Volvo

He distracts the guard while they steal the Mercedes.
19. What did the number plate of the Humvee say?

Answer: SNAKE

SNAKE is the number plate and there is a python in the car.
20. Where is Eleanor before Memphis takes it?

Answer: International Towers, Longbeach

We find this out in the movie.
21. What is the top speed on Eleanor's speedometer?

Answer: 120 miles/hr

Eleanor goes much faster than 120 miles/hr when the nitros are used.
22. How many minutes is Memphis late with Eleanor?

Answer: 12 minutes

12 minutes and Calitri has a big cry over it.
23. What is Calitri's hobby?

Answer: Wooden Furniture

Calitri loves his wood and his furniture all a bit too much. It is fitting he ends up resting in his coffin.
24. Where does Memphis tell the cop the cars are?

Answer: Pier 14

Pier 14 would reveal 49 cars, minus Eleanor.
25. Does Sphinx finally talk?

Answer: Yes

Sphinx finally says something. It shocks everyone. No one knew that he was an Englishman.
Source: Author Texas_Rattlesnake

This quiz was reviewed by FunTrivia editor DakotaNorth before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Gone In 60 Seconds Average
2. 60 Seconds Average
3. "Gone in 60 Seconds" Trivia Average
4. Gone in 60 Seconds Tough
5. More Than 60 Seconds Tough
6. Details From 'Gone In 60 Seconds' Tough
7. Gone In 60 Seconds Difficult

4/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us