FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Details From Gone In 60 Seconds
Quiz about Details From Gone In 60 Seconds

Details From 'Gone In 60 Seconds' Quiz


Hope you paid attention to one of the greatest movies of all time starring Nicolas Cage, Angelina Jolie, and Robert Duvall.

A multiple-choice quiz by stingerguy55. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies D-G
  8. »
  9. Gone In 60 Seconds

Author
stingerguy55
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
123,408
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
1810
- -
Question 1 of 10
1. Calitri says that after Memphis left, "auto theft in the South Bay area went down" what percent? Hint


Question 2 of 10
2. What is the last piece of furniture Calitri mentions when he tells Memphis what he's proud of? Hint


Question 3 of 10
3. When is The Cult's "Painted on My Heart" first played in the film? Hint


Question 4 of 10
4. When Otto is writing the names of the cars on the blackboard, what is the final name he writes? Hint


Question 5 of 10
5. During "TV Car Trivia," what is said to be on Magnum P.I.'s license plate? Hint


Question 6 of 10
6. When Castlebeck comes to Otto's, what is the first car he points out besides the stolen Cadillac? Hint


Question 7 of 10
7. What are the names of the first four stolen cars? Hint


Question 8 of 10
8. What kind of vehicle are Toby, Tumbler, and Kip in when Toby's shot? Hint


Question 9 of 10
9. Toby is shot in which side of his body?

Answer: (One Word - Left, Right, L, or R.)
Question 10 of 10
10. What is the last reported speed of Eleanor after Memphis activates the Nitrous? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 19 2024 : Guest 51: 6/10
Apr 10 2024 : Guest 78: 1/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Calitri says that after Memphis left, "auto theft in the South Bay area went down" what percent?

Answer: 47

He says this after Memphis confronts him about the whereabouts of his brother, Kip.
2. What is the last piece of furniture Calitri mentions when he tells Memphis what he's proud of?

Answer: black walnut wine table

Calitri mentions all of these, except the mahogany table from the Renaissance.
3. When is The Cult's "Painted on My Heart" first played in the film?

Answer: when Memphis first sees Sway at the body shop she works at

You can hear the piano part of the song in the background.
4. When Otto is writing the names of the cars on the blackboard, what is the final name he writes?

Answer: Lisa

Lisa is number 50 on the list.
5. During "TV Car Trivia," what is said to be on Magnum P.I.'s license plate?

Answer: Robin 1

Tumbler provides the answer to the question.
6. When Castlebeck comes to Otto's, what is the first car he points out besides the stolen Cadillac?

Answer: '39 Ford

Castlebeck says, "Otto, you've got a '39 Ford. And here you've got a '53 Fiat Vignale. Now these are beautiful cars. But here you've got an '83 Cadillac Eldorado."
7. What are the names of the first four stolen cars?

Answer: Tricia, Rose, Nadine, Diana

Memphis says, "Diana, Tricia, Nadine, and Rose are on their way".
8. What kind of vehicle are Toby, Tumbler, and Kip in when Toby's shot?

Answer: Cadillac

The rent-a-cop says, "I'm in pursuit of the stolen Cadillac SUV" on his radio.
9. Toby is shot in which side of his body?

Answer: left

After he's shot he is holding his hand on his left side. Also, at the end he's trying to eat with his right hand only.
10. What is the last reported speed of Eleanor after Memphis activates the Nitrous?

Answer: 160

The helicopter operator says, "He's traveling 120. 150. 160. He's gone."
Source: Author stingerguy55

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Miaow before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Gone In 60 Seconds Average
2. Gone In 60 Seconds Average
3. More Than 60 Seconds Tough
4. Gone In 60 Seconds Difficult
5. 60 Seconds Average
6. "Gone in 60 Seconds" Trivia Average
7. Gone in 60 Seconds Tough

4/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us