FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Gone in 60 Seconds
Quiz about Gone in 60 Seconds

Gone in 60 Seconds Test | Movies


This quiz is over the movie 'Gone in 60 Seconds' starring Nicolas Cage.

A multiple-choice quiz by Nater1. Estimated time: 7 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies D-G
  8. »
  9. Gone In 60 Seconds

Author
Nater1
Time
7 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
75,079
Updated
Dec 03 21
# Qns
20
Difficulty
Tough
Avg Score
11 / 20
Plays
2396
- -
Question 1 of 20
1. What is Kip's 'tool' used to enter the building to steal the Porsche? Hint


Question 2 of 20
2. What is the name of the officer who informs Det. Castlebeck that Memphis is back in town?

Answer: (One Word)
Question 3 of 20
3. What does the flashing light say outside of the bar where Sway works? Hint


Question 4 of 20
4. Where did Memphis tell Kip he went to after he stole the cars (before he 'retired') (this is when they're on the porch talking)? Hint


Question 5 of 20
5. Where does Freb find the Cadillac?

Answer: (One Word)
Question 6 of 20
6. Why does Memphis use girls' names for the cars? Hint


Question 7 of 20
7. What is the name of the place where James Lakewood works? Hint


Question 8 of 20
8. Why does Memphis tell Kip a one night boost is better? Hint


Question 9 of 20
9. What does Memphis call the 'self-indulgent' people in LA when he's talking to the car salesman?

Answer: (One Word)
Question 10 of 20
10. What kind of vehicle does Detective Castlebeck drive into the warehouse at the beginning of the movie? Hint


Question 11 of 20
11. What are the three names that Detective Castlebeck gives for the letters on the license plate of the Cadillac? Hint


Question 12 of 20
12. What game does the crew play while scouting cars? Hint


Question 13 of 20
13. What does Memphis tell Kip when Kip asks why people are shooting at them? Hint


Question 14 of 20
14. What does Raymond Calitri land on after he falls off of the catwalk in the steel plant? Hint


Question 15 of 20
15. What is the name of the truck that Kip hooks Johnny B.'s car to?

Answer: (Three Words)
Question 16 of 20
16. What does Memphis tell the truck driver he's going to have at the cafe? Hint


Question 17 of 20
17. Who does Mirror Man say is 'back' when he gives Donny his new fingerprints? Hint


Question 18 of 20
18. What is the name of Otto's dog?

Answer: (One Word)
Question 19 of 20
19. What does Tumbler say he was going to do to Det. Castlebeck with the metal rod he picks? Hint


Question 20 of 20
20. Who does Donny tell Freb he is when they're stealing the Jaguar?

Answer: (Two Words)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is Kip's 'tool' used to enter the building to steal the Porsche?

Answer: A brick

Mirror man tells him 'If we're gonna use a brick, we might as well call prison and make reservations.'
2. What is the name of the officer who informs Det. Castlebeck that Memphis is back in town?

Answer: AXTON

Det. Castlebeck tells Randall that he gets a call from a 'uniform named Axton. Real nice man. Remembers everything.'
3. What does the flashing light say outside of the bar where Sway works?

Answer: BAR

The flashing light says 'BAR' with an anchor beside it.
4. Where did Memphis tell Kip he went to after he stole the cars (before he 'retired') (this is when they're on the porch talking)?

Answer: Palm Springs

He tells him that he'd boost the car and 'just blast to Palm Springs.'
5. Where does Freb find the Cadillac?

Answer: Chinatown

He tells them he found the car outside a poker parlor in Chinatown.
6. Why does Memphis use girls' names for the cars?

Answer: So nobody listening on the radio know the difference

He says that nobody listening on the waves knows the wiser.
7. What is the name of the place where James Lakewood works?

Answer: Dresner Foreign Motors

Drycoff tells Castlebeck that James Lakewood 'works at Dresner foreign motors downtown, where all the employees are clean except for him.'
8. Why does Memphis tell Kip a one night boost is better?

Answer: It's a surprise attack

He says that a one night boost is better because 'by the time the first car is reported stolen, your ship's set {sail;} It's a surprise attack.'
9. What does Memphis call the 'self-indulgent' people in LA when he's talking to the car salesman?

Answer: Weiners

He says, 'There's too many self-indulgent weiners in this town with too much bloody money!'
10. What kind of vehicle does Detective Castlebeck drive into the warehouse at the beginning of the movie?

Answer: Lexus SUV

Drycoff is driving a Lexus SUV when he enters the warehouse at the beginning of the movie. Delroy Lindo, who plays Detective Castlebeck, is also in the move 'The Last Castle' with Robert Redford.
11. What are the three names that Detective Castlebeck gives for the letters on the license plate of the Cadillac?

Answer: Harold, Randall, Otto

He asks for a check of the license plate on the cadillac. The three letters were HRO. He says, 'that's Harold, Randall, Otto.'
12. What game does the crew play while scouting cars?

Answer: TV Car Trivia

Donny says, 'Hello, and welcome to TV Car Trivia!'
13. What does Memphis tell Kip when Kip asks why people are shooting at them?

Answer: Because I blew up their cars

He tells Kip that he blew up their cars while they're crawling under the fence to get away from Johhny B.'s gunmen.
14. What does Raymond Calitri land on after he falls off of the catwalk in the steel plant?

Answer: His coffin

If you notice, Calitri falls off the catwalk and through the glass and lands on his coffin. It looks like his back breaks too. How ironic? He lands on the coffin that he said was for Kip!
15. What is the name of the truck that Kip hooks Johnny B.'s car to?

Answer: Big Rig Wrecker

He asks the trucker if the Big Rig Wrecker is his.
16. What does Memphis tell the truck driver he's going to have at the cafe?

Answer: A waffle

He asks if he can buy the trucker a jelly donut because he's going to have a waffle.
17. Who does Mirror Man say is 'back' when he gives Donny his new fingerprints?

Answer: Elvis

He says, 'Elvis is back.'
18. What is the name of Otto's dog?

Answer: Hemi

When Toby and Freb are walking the dog, Freb says, 'Come on dog. What's wrong Hemi? Poop dog.'
19. What does Tumbler say he was going to do to Det. Castlebeck with the metal rod he picks?

Answer: Bonk him

He tells Memphis he was going to bonk him.
20. Who does Donny tell Freb he is when they're stealing the Jaguar?

Answer: Robin Hood

He tells Freb, 'I'm Robin Hood man. I rob from the rich and give to the needy.'
Source: Author Nater1

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Miaow before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. "Gone in 60 Seconds" Trivia Average
2. Gone In 60 Seconds Average
3. Gone In 60 Seconds Difficult
4. 60 Seconds Average
5. Details From 'Gone In 60 Seconds' Tough
6. Gone In 60 Seconds Average
7. More Than 60 Seconds Tough

4/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us