FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Aliens Galore Quotes
Quiz about Aliens Galore Quotes

'Aliens' Galore- Quotes Trivia Quiz


Yet another 'Alien' themed quiz, it is sad that I know more about this topic than anything else! This quiz tests your knowledge of who said it, where, and when.

A multiple-choice quiz by ilyahna. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Alien
  8. »
  9. Aliens

Author
ilyahna
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
33,886
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
4283
Last 3 plays: Guest 138 (10/10), Guest 174 (4/10), Guest 98 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. 'All we know is that there is still no contact with the colony, and that a xenomorph may be involved.' Who said it? Hint


Question 2 of 10
2. 'Hey Sarge! You'll get lip cancer smoking those!' Hint


Question 3 of 10
3. 'He thought he could get an alien back through quarantine, if one of us was...impregnated...or whatever you call it.' Hint


Question 4 of 10
4. 'Ripley! You've blown the transaxle. You're just grinding metal!' Hint


Question 5 of 10
5. 'Wake up, Pendejo...man I'm gonna kill you!' Where were the characters when this line was uttered? Hint


Question 6 of 10
6. 'We aren't leaving.' Who did Ripley say this to? Hint


Question 7 of 10
7. 'Man, I was gettin' short. Four more weeks and out...' Which event had NOT occured BEFORE Hudson said this? Hint


Question 8 of 10
8. '...A remarkable piece of machinery. You know we manufacture those, by the way...' Who did Burke say this to? Hint


Question 9 of 10
9. 'I want DCS and tactical database assimilation by 0830. Ordinance loading, weapon-strip and dropship prep details will have _____ hours. Now MOVE IT, people.' How many hours did they have, and who said it? Hint


Question 10 of 10
10. 'Apparently, she saw an alien once.' Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 02 2024 : Guest 138: 10/10
Apr 20 2024 : Guest 174: 4/10
Mar 20 2024 : Guest 98: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'All we know is that there is still no contact with the colony, and that a xenomorph may be involved.' Who said it?

Answer: Gorman

'Uh...excuse me... a xeno-what?'
2. 'Hey Sarge! You'll get lip cancer smoking those!'

Answer: Hudson

Cigars, that is.
3. 'He thought he could get an alien back through quarantine, if one of us was...impregnated...or whatever you call it.'

Answer: Ripley

But before Burke coul become 'dog meat,' they cut the power. Even though 'they're animals.'
4. 'Ripley! You've blown the transaxle. You're just grinding metal!'

Answer: Hicks

'Ease down, I say!'
5. 'Wake up, Pendejo...man I'm gonna kill you!' Where were the characters when this line was uttered?

Answer: in the APC

'Back off, right now!' So sayeth Hicks to the distraught Vasquez before she could pound Gorman's head in.
6. 'We aren't leaving.' Who did Ripley say this to?

Answer: Bishop

'We're not?'
7. 'Man, I was gettin' short. Four more weeks and out...' Which event had NOT occured BEFORE Hudson said this?

Answer: Burke unleashed the facehuggers

8. '...A remarkable piece of machinery. You know we manufacture those, by the way...' Who did Burke say this to?

Answer: Ripley

He received a less than encouraging look from our leading lady for his trouble.
9. 'I want DCS and tactical database assimilation by 0830. Ordinance loading, weapon-strip and dropship prep details will have _____ hours. Now MOVE IT, people.' How many hours did they have, and who said it?

Answer: seven, Gorman

'AW come on!'
10. 'Apparently, she saw an alien once.'

Answer: Ferro

'Whooptee doo.'
Source: Author ilyahna

This quiz was reviewed by FunTrivia editor jmorrow before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us