FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Aliens
Quiz about Aliens

Aliens Trivia Quiz


A few questions about the sci-fi movie 'Aliens'.

A multiple-choice quiz by samwiseofhobbiton. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Alien
  8. »
  9. Aliens

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
75,931
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
4945
Last 3 plays: Guest 122 (6/10), Guest 2 (8/10), Guest 31 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. What year was 'Aliens' released? Hint


Question 2 of 10
2. Which of the following actors from 'Aliens' did NOT feature in James Camerons earlier movie 'The Terminator'? Hint


Question 3 of 10
3. What is the first name of Corporal Hicks?

Answer: (One Word)
Question 4 of 10
4. What is the real name of the young girl known as Newt? Hint


Question 5 of 10
5. 'What do you mean they cut the power?! How can they cut the power man? They're _______'.

Answer: (One Word)
Question 6 of 10
6. 'What do you mean they cut the power?! How can they cut the power...' Who said this? Hint


Question 7 of 10
7. 'Ripley! You blew the ___________, you're just grinding metal!' Hint


Question 8 of 10
8. Who played the character of Corporal Hicks?

Answer: (Two words, First and last name or last name only)
Question 9 of 10
9. What is the tagline for this movie? Hint


Question 10 of 10
10. Who said, 'What are we gonna use man? Harsh language?'? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 03 2024 : Guest 122: 6/10
May 01 2024 : Guest 2: 8/10
May 01 2024 : Guest 31: 8/10
Apr 27 2024 : Guest 109: 10/10
Apr 26 2024 : Guest 92: 10/10
Apr 23 2024 : Guest 5: 5/10
Apr 23 2024 : Guest 51: 6/10
Apr 21 2024 : Guest 217: 4/10
Apr 20 2024 : Guest 174: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What year was 'Aliens' released?

Answer: 1986

2. Which of the following actors from 'Aliens' did NOT feature in James Camerons earlier movie 'The Terminator'?

Answer: William Hope

In 'Terminator', Paxton played a punk, Biehn played Kyle Reese, and Henriksen one of the cops.
3. What is the first name of Corporal Hicks?

Answer: Dwayne

4. What is the real name of the young girl known as Newt?

Answer: Rebecca Jorden

You see this with the photo that Ripley picks up.
5. 'What do you mean they cut the power?! How can they cut the power man? They're _______'.

Answer: animals

6. 'What do you mean they cut the power?! How can they cut the power...' Who said this?

Answer: Hudson

Said by Hudson, played by Bill Paxton.
7. 'Ripley! You blew the ___________, you're just grinding metal!'

Answer: trans-axle

Said by Hicks.
8. Who played the character of Corporal Hicks?

Answer: Michael Biehn

He also had roles in 'The Terminator' and 'The Rock'.
9. What is the tagline for this movie?

Answer: "This time it's war"

The tagline for the original movie was 'In space, no one hears you scream.'
10. Who said, 'What are we gonna use man? Harsh language?'?

Answer: Frost

Said by Frost when told they could not fire their weapons.
Source: Author samwiseofhobbiton

This quiz was reviewed by FunTrivia editor spanishliz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us