FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Guess that Disney Movie
Quiz about Guess that Disney Movie

Guess that Disney Movie! Trivia Quiz


See if you can guess which Disney movies I'm talking about. I will give you hints on what they are so that you can guess what one I'm talking about. Good Luck!

A multiple-choice quiz by lunar321. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movie Mixture
  8. »
  9. Kids and Animated Mixture

Author
lunar321
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
336,101
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
10873
Awards
Top 10% Quiz
Last 3 plays: k5purple2020 (7/10), Guest 104 (8/10), Guest 69 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. This movie is about a boy who never grows up, and he can fly! He has a fairy called Tinkerbell and an enemy called Captain Hook! What movie is this? Hint


Question 2 of 10
2. This movie is about a poor girl, who is really kind to everyone. She has a wicked step-mother, and two step-sisters. She has a lot of animal friends and even a fairy god-mother! What movie is this? Hint


Question 3 of 10
3. This movie is about an animal, called Simba. Simba is a small cub, with a brave nature. He turns out to be king of his home, the Pride Lands! What movie is this? Hint


Question 4 of 10
4. This is the most famous Disney character. He has many movies and television series. This character has a dog called Pluto. Do you know Who this is? Hint


Question 5 of 10
5. This is about a dog that is a star in Hollywood. He thinks that everything he does is real until he gets lost. He meets new friends on the way. What movie is this? Hint


Question 6 of 10
6. This is about a baby elephant, with huge ears. This elephant works at a circus, and all the other elephants make fun of him. What movie is this? Hint


Question 7 of 10
7. This movie is about lots of puppies. They are all a particular type of breed with spots and an evil lady, called Cruella Deville, tries to capture them. What is this movie? Hint


Question 8 of 10
8. This movie is about a man trying to fly his house to Paradise Falls. He flies his house by using balloons and is accompanied by a boy called Russell. What movie is this? Hint


Question 9 of 10
9. This movie is a remake of a fairytale. It is about a prince who has turned into a frog, and he needs a princess to kiss him, to change back. But she ends up turning into a frog too! What movie is this? Hint


Question 10 of 10
10. This movie isn't a cartoon and it is kind of old. It is about a mother and her daughter, who switch bodies for a while, and have to live different lives. Do you know what movie this could be? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : k5purple2020: 7/10
Today : Guest 104: 8/10
Today : Guest 69: 9/10
Today : Guest 82: 10/10
Today : Guest 86: 9/10
Today : Guest 50: 10/10
Today : Guest 160: 9/10
Today : Guest 95: 9/10
Today : Guest 98: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. This movie is about a boy who never grows up, and he can fly! He has a fairy called Tinkerbell and an enemy called Captain Hook! What movie is this?

Answer: Peter Pan

"Peter Pan" is an old cartoon and it is still quite popular. It is about a boy who never wants to grow up so he goes away to Neverland. He meets a girl called Wendy, and her brothers. They then have a big adventure in Neverland, and defeat Captain Hook! It was made in the 1950s.
2. This movie is about a poor girl, who is really kind to everyone. She has a wicked step-mother, and two step-sisters. She has a lot of animal friends and even a fairy god-mother! What movie is this?

Answer: Cinderella

Cinderella is one of the Disney princesses. Cinderella starts off as a poor peasant girl, and is tortured by her step-mother, but then finds out she has a fairy god-mother! She is given a beautiful dress with glass slippers, and goes to a ball to meet the prince. Near the end she gets married to the prince and lives happily ever after.
3. This movie is about an animal, called Simba. Simba is a small cub, with a brave nature. He turns out to be king of his home, the Pride Lands! What movie is this?

Answer: The Lion King

Simba is a small lion cub, that is very adventurous. His father is king of the Pride Lands, but his uncle, Scar, is jealous. Simba's uncle kills his father, and frames Simba, which makes him run away. Simba grows up in the jungle with his new friends, but realises that Pride Rock is in danger, and stops Scar from ruining it. Simba becomes King of Pride Rock!
4. This is the most famous Disney character. He has many movies and television series. This character has a dog called Pluto. Do you know Who this is?

Answer: Mickey Mouse

Mickey is the Disney mascot and he is a very cheerful fellow. Mickey Mouse featured in some very early movies and he looks a lot different to how he used to look. He even used to be in black and white!
5. This is about a dog that is a star in Hollywood. He thinks that everything he does is real until he gets lost. He meets new friends on the way. What movie is this?

Answer: Bolt

Bolt is a star in Hollywood, but he thinks everything is real. He loses Penny. He gets worried, and runs away, into the real world, to look for her. But he realises that none of his powers work, and that everything is fake.
6. This is about a baby elephant, with huge ears. This elephant works at a circus, and all the other elephants make fun of him. What movie is this?

Answer: Dumbo

"Dumbo" is a sweet movie, that can turn you to tears at some points, and it's about a little circus elephant. He becomes an orphan, because his mother is kept in captivity, and everyone makes fun of his ears. He meets a mouse that helps him become a star! Everyone is astounded when he uses his ears to fly!
7. This movie is about lots of puppies. They are all a particular type of breed with spots and an evil lady, called Cruella Deville, tries to capture them. What is this movie?

Answer: 101 Dalmatians

Two dalmatians meet and end up having 101 dalmatians! An evil lady, Cruella Deville, likes their spots and wants them for herself! She tries to steal them to make a spotted fur coat, but fortunately she fails in doing so.
8. This movie is about a man trying to fly his house to Paradise Falls. He flies his house by using balloons and is accompanied by a boy called Russell. What movie is this?

Answer: Up

Carl Fredrickson, promises his wife that they'll go to Paradise Falls. Unfortunately, his wife dies so he tries to get there for her. He uses balloons to fly his house, and is accompanied by a boy scout called Russell. But instead of a nice peaceful trip, they need to save an endangered bird, called a snipe, from a man! In the end everything works out well.
9. This movie is a remake of a fairytale. It is about a prince who has turned into a frog, and he needs a princess to kiss him, to change back. But she ends up turning into a frog too! What movie is this?

Answer: The Princess and the Frog

"The Princess and the Frog" is based on an old fairy tale called "The Frog Prince". The prince is turned into a frog, and needs a princess to kiss him, so he can change back. He finds a girl who looks like a princess, but she actually isn't one. So when he kisses her, she ends up turning into a frog too! They have a big adventure together, and try to turn back.
10. This movie isn't a cartoon and it is kind of old. It is about a mother and her daughter, who switch bodies for a while, and have to live different lives. Do you know what movie this could be?

Answer: Freaky Friday

This movie is about a mother and daughter, who say at the same time "I wish I could be her" and end up switching bodies! The mother has to live like her daughter, and the daughter has to live like her mother. At the end they switch back to their normal bodies.
Source: Author lunar321

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nannanut before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us