FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Halloween Mix
Quiz about Halloween Mix

Halloween Mix Trivia Quiz


This will be on "Halloween", "Halloween 4", and "Halloween H20". If you like it send a message. Have fun.

A multiple-choice quiz by boogieman. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies H-K
  8. »
  9. Halloween

Author
boogieman
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
138,757
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
5856
Last 3 plays: Guest 50 (10/10), Guest 72 (10/10), Guest 162 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. "Halloween": Who did Michael kill at the beginning of the movie? Hint


Question 2 of 10
2. "Halloween": Laurie Strode dies in the movie.


Question 3 of 10
3. "Halloween": Michael's mask gets pulled off.


Question 4 of 10
4. "Halloween 4": In the beginning, what does Jamie see when she looks out the window? Hint


Question 5 of 10
5. "Halloween 4": What costume did Jamie use for Halloween? Hint


Question 6 of 10
6. "Halloween 4": Which of the following does NOT happen at the end? Hint


Question 7 of 10
7. "Halloween H20": Which of the following did NOT happen to one of the hockey players in the beginning? Hint


Question 8 of 10
8. "Halloween H20": How many busses were going to Yosemite? Hint


Question 9 of 10
9. "Halloween H20": How many kids did NOT go to Yosemite? Hint


Question 10 of 10
10. In "Halloween H20", what happens to Michael at the end of this movie, as revealed in "Halloween Resurrection"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 10 2024 : Guest 50: 10/10
Apr 06 2024 : Guest 72: 10/10
Apr 03 2024 : Guest 162: 9/10
Mar 30 2024 : Guest 176: 10/10
Mar 19 2024 : Guest 66: 10/10
Mar 10 2024 : Guest 49: 10/10
Feb 27 2024 : davobwd9: 4/10
Feb 18 2024 : Guest 71: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Halloween": Who did Michael kill at the beginning of the movie?

Answer: His older sister

Michael wears a clown costume and grabs a knife and kills her.
2. "Halloween": Laurie Strode dies in the movie.

Answer: false

Laurie went upstairs and found Annie's body on the bed with the tombstone that says Judith Myers. Michael is in the closet and stabs Laurie in the shoulder.
3. "Halloween": Michael's mask gets pulled off.

Answer: true

When Michael gets stabbed with his knife, he gets up and Laurie pulls off his mask.
4. "Halloween 4": In the beginning, what does Jamie see when she looks out the window?

Answer: An ambulance

She sees the ambulance, then she looks back and it's gone.
5. "Halloween 4": What costume did Jamie use for Halloween?

Answer: Clown

When Jamie gets the clown costume, Michael comes out and scares her.
6. "Halloween 4": Which of the following does NOT happen at the end?

Answer: Loomis dies

Loomis did not die in this movie but he died in another one.
7. "Halloween H20": Which of the following did NOT happen to one of the hockey players in the beginning?

Answer: He got drunk

The skater did not get drunk, but he died in a very painful way.
8. "Halloween H20": How many busses were going to Yosemite?

Answer: Three

Three busses went to Yosemite but Laurie doesn't know that her son didn't go.
9. "Halloween H20": How many kids did NOT go to Yosemite?

Answer: 4

Laurie's son and his girlfriend were the only kids that survived out of the four.
10. In "Halloween H20", what happens to Michael at the end of this movie, as revealed in "Halloween Resurrection"?

Answer: He escapes

Source: Author boogieman

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us