FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Halloween Movies
Quiz about The Halloween Movies

The 'Halloween' Movies Trivia Quiz


This is a rather easy quiz about the 'Halloween' movies. Please take a shot!

A multiple-choice quiz by freddy_krueger. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies H-K
  8. »
  9. Halloween

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
71,118
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
9236
Last 3 plays: Guest 75 (9/10), Guest 173 (7/10), dreamguitar (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. Sheriff Brackett is the father of who in 'Halloween'? Hint


Question 2 of 10
2. Who helped John Carpenter in the writing of the screenplay for 'Halloween'? Hint


Question 3 of 10
3. The name of the boy who Laurie was babysitting in 'Halloween' and who found Jamie's baby in 'Halloween 6' was...?

Answer: (Two Words- or just first name)
Question 4 of 10
4. In 'Halloween H20', while teaching Laurie was talking about which famous horror character? Hint


Question 5 of 10
5. Who played the young Jamie in 'Halloween 4' and 'Halloween 5'? Hint


Question 6 of 10
6. What was the name of Mr Strode's business? Hint


Question 7 of 10
7. In which state is Haddonfield? Hint


Question 8 of 10
8. What is the name of the boy Laurie has a crush on in 'Halloween'? Hint


Question 9 of 10
9. Who is Laurie Strode's brother?

Answer: (Two Words)
Question 10 of 10
10. On Judith Myers' gravestone, what does it say above her name? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 23 2024 : Guest 75: 9/10
May 21 2024 : Guest 173: 7/10
May 21 2024 : dreamguitar: 10/10
May 20 2024 : Guest 71: 10/10
May 11 2024 : Guest 173: 10/10
May 03 2024 : Guest 24: 5/10
Apr 30 2024 : Guest 109: 6/10
Apr 29 2024 : Guest 76: 9/10
Apr 24 2024 : Guest 74: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Sheriff Brackett is the father of who in 'Halloween'?

Answer: Annie

Nancy is killed in 'Halloween' by Michael but this doesn't stop Nancy Loomis from starring in the sequel, 'Halloween 2'. She plays Annie's corpse.
2. Who helped John Carpenter in the writing of the screenplay for 'Halloween'?

Answer: Debra Hill

Interesting fact: the hand that you see stab Judith Myers to death at the beginning of 'Halloween' was not the hand of the boy who played Michael, it was actually Debra Hill's.
3. The name of the boy who Laurie was babysitting in 'Halloween' and who found Jamie's baby in 'Halloween 6' was...?

Answer: Tommy Doyle

As well as appearing in 'Halloween' as the boy Jamie Lee Curtis was babysitting Tommy Doyle later appeared as the man who found Jamie's baby in a public toilet.
4. In 'Halloween H20', while teaching Laurie was talking about which famous horror character?

Answer: Frankenstein

In 'Halloween H20' Laurie is now called Keri Tate and is the headmistress of a university in California.
5. Who played the young Jamie in 'Halloween 4' and 'Halloween 5'?

Answer: Danielle Harris

She later starred in the horror movie 'Urban Legend'.
6. What was the name of Mr Strode's business?

Answer: Strode Realty

In 'Halloween' people are actually thinking of buying the Myers house from Strode Realty, that is why Laurie is calling around to the house before school.
7. In which state is Haddonfield?

Answer: Illinois

Haddonfield is of course not real but it was meant to be set in Illinois.
8. What is the name of the boy Laurie has a crush on in 'Halloween'?

Answer: Ben Tramer

Laurie and Annie talk of this on the phone, Annie told Ben about Laurie's crush.
9. Who is Laurie Strode's brother?

Answer: Michael Myers

This is rather obvious, if you didn't get this right then you really don't know much about 'Halloween'.
10. On Judith Myers' gravestone, what does it say above her name?

Answer: Our Beloved Daughter

In 'Halloween' Michael steals Judith's gravestone from the cemetery.
Source: Author freddy_krueger

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Halloween (2018) Average
2. 'Halloween' Movies Tough
3. "Halloween 6" Trivia Average
4. "Halloween": The Night HE Came Home Difficult
5. Do You Know Michael Myers? Average
6. The Shape Lives Average
7. The Night He Came Home Average
8. Boo! It's 'Halloween' Average
9. Halloween Mix Average
10. Halloween 2 Tough
11. Halloween 4 Average
12. "Halloween" Murder List Average

5/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us