FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Halloween 2
Quiz about Halloween 2

Halloween 2 Trivia Quiz


Movie trivia about this exciting sequel!

A multiple-choice quiz by boogymn. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies H-K
  8. »
  9. Halloween

Author
boogymn
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
75,949
Updated
Dec 27 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
5537
Last 3 plays: fashionqueen86 (6/10), Guest 98 (8/10), Guest 75 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. What movie are the Elrod's watching in the opening scene? Hint


Question 2 of 10
2. What is Jimmy's brother's name? Hint


Question 3 of 10
3. What is the name of the TV station that is doing most of the broadcasting in Haddonfield? Hint


Question 4 of 10
4. What is the name of the teenager who gets hit and blown up by the police car?

Answer: (2 words, Laurie has a crush on him - initials are BT)
Question 5 of 10
5. What was the name of the reporter from the TV station that is doing most of the broadcasting in Haddonfield? Hint


Question 6 of 10
6. What is the make of the ambulance shown in the beginning of this film? Hint


Question 7 of 10
7. What show is Mr. Garrett watching when Karen shows up for work? Hint


Question 8 of 10
8. What is the name of the small gift shop that Dr. Loomis passes while riding in the Marshall's car with Marion? Hint


Question 9 of 10
9. What color is Karen's convertible? Hint


Question 10 of 10
10. Towards the end of the movie, Laurie shoots Michael. What part of Michael's body does she shoot? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 23 2024 : fashionqueen86: 6/10
May 23 2024 : Guest 98: 8/10
May 23 2024 : Guest 75: 10/10
May 21 2024 : dreamguitar: 6/10
May 11 2024 : Guest 173: 4/10
Apr 29 2024 : Guest 76: 5/10
Apr 25 2024 : Mfooshee: 4/10
Apr 24 2024 : Guest 98: 7/10
Apr 16 2024 : 122334: 4/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What movie are the Elrod's watching in the opening scene?

Answer: Night of the Living Dead

Mr. Elrod was watching 'Night of the Living Dead', while Mrs. Elrod was making sandwiches.
2. What is Jimmy's brother's name?

Answer: Ziggy

Jimmy tells Bud that his little brother Ziggy went to school with Laurie.
3. What is the name of the TV station that is doing most of the broadcasting in Haddonfield?

Answer: WWAR

Look close for this one.
4. What is the name of the teenager who gets hit and blown up by the police car?

Answer: Ben Tramer

This is the same boy who Laurie has a crush on.
5. What was the name of the reporter from the TV station that is doing most of the broadcasting in Haddonfield?

Answer: Robert Mundy

6. What is the make of the ambulance shown in the beginning of this film?

Answer: Ford

This ambulance is quite old.
7. What show is Mr. Garrett watching when Karen shows up for work?

Answer: Dementia

Mr. Garrett is watching tv when he should be watching the security monitors.
8. What is the name of the small gift shop that Dr. Loomis passes while riding in the Marshall's car with Marion?

Answer: The Keepsake

You have to look quick to spot this shop.
9. What color is Karen's convertible?

Answer: Red

Karen gives Dorothy a ride after the Halloween party.
10. Towards the end of the movie, Laurie shoots Michael. What part of Michael's body does she shoot?

Answer: eyes

Not a bad shot for someone that has never used a gun!
Source: Author boogymn

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/30/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us