FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Halloween Murder List
Quiz about Halloween Murder List

"Halloween" Murder List Trivia Quiz


This is a quiz about the many murders that occurred throughout the "Halloween" films.

A multiple-choice quiz by irishpuppygal. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies H-K
  8. »
  9. Halloween

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
163,499
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
4743
Last 3 plays: fashionqueen86 (8/10), cecil1 (5/10), Guest 173 (2/10).
- -
Question 1 of 10
1. What was used to kill Judith Myers? Hint


Question 2 of 10
2. How was Lynda killed in "Halloween"? Hint


Question 3 of 10
3. In "Halloween II", who was killed by boiling water?

Answer: (One Word first name only)
Question 4 of 10
4. What did Brady die of in "Halloween 4: The Return of Michael Myers"? Hint


Question 5 of 10
5. Where was Tina stabbed in "Halloween 5: The Revenge of Michael Myers"? Hint


Question 6 of 10
6. What killed Jamie Lloyd? Hint


Question 7 of 10
7. In "Halloween H20", who died from a corkscrew through the throat?

Answer: (One Word, first name only)
Question 8 of 10
8. In "Halloween H20", how did Jimmy Howell die? Hint


Question 9 of 10
9. What was the name of the dog, Michael killed in "Halloween"?

Answer: (One Word)
Question 10 of 10
10. In "Halloween Resurrection",was Jenna decapitated?



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 23 2024 : fashionqueen86: 8/10
May 21 2024 : cecil1: 5/10
May 11 2024 : Guest 173: 2/10
Apr 24 2024 : Guest 98: 7/10
Apr 10 2024 : Guest 50: 10/10
Apr 09 2024 : Guest 165: 7/10
Apr 07 2024 : Guest 72: 10/10
Apr 07 2024 : Guest 94: 2/10
Apr 02 2024 : Guest 162: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What was used to kill Judith Myers?

Answer: A kitchen knife

She was one of the sisters of Michael Myers, who was the killer. She was killed in the first "Halloween".
2. How was Lynda killed in "Halloween"?

Answer: Strangled by a telephone cord

Lynda was a friend of Laurie, another of Michael's sisters. She was played by P.J. Soles.
3. In "Halloween II", who was killed by boiling water?

Answer: Karen

She was played by Pamela Susan Shoop.
4. What did Brady die of in "Halloween 4: The Return of Michael Myers"?

Answer: Broken neck

He was played by Sasha Jenson.
5. Where was Tina stabbed in "Halloween 5: The Revenge of Michael Myers"?

Answer: In the woods

She was played by Wendy Kaplan.
6. What killed Jamie Lloyd?

Answer: Farm Machinery

7. In "Halloween H20", who died from a corkscrew through the throat?

Answer: Charlie

Charlie was played by Adam Hann-Byrd. This film saw the return of Michael after 20 years.
8. In "Halloween H20", how did Jimmy Howell die?

Answer: Ice skate through the head

He was played by Joseph Gordon Levitt.
9. What was the name of the dog, Michael killed in "Halloween"?

Answer: Lester

Michael strangled him.
10. In "Halloween Resurrection",was Jenna decapitated?

Answer: yes

She was played by Katee Sackhoff. In this movie, Michael finally killed his sister Laurie Strode (played by Jamie-Lee Curtis), after 23 years of waiting.
Source: Author irishpuppygal

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Halloween 2 Tough
2. "Halloween": The Night HE Came Home Difficult
3. 'Halloween' Movies Tough
4. Halloween (2018) Average
5. Boo! It's 'Halloween' Average
6. Halloween Difficult
7. Halloween 4 Average
8. The Shape Lives Average
9. The Boogey Man is Coming! Average
10. Do You Know Michael Myers? Average
11. The 'Halloween' Movies Average
12. "Halloween 6" Trivia Average

5/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us