FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Boo  Its Halloween
Quiz about Boo  Its Halloween

Boo! It's 'Halloween' Trivia Quiz


Here's a quiz on "Halloween", "Halloween 2", and "Halloween H20". Good luck and have fun!

A multiple-choice quiz by sprinkles. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies H-K
  8. »
  9. Halloween

Author
sprinkles
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
5,897
Updated
Jul 20 23
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
7633
Last 3 plays: Guest 75 (10/10), dreamguitar (6/10), Guest 172 (6/10).
- -
Question 1 of 10
1. Here's an easy one. What was Michael dressed up as at the very beginning of "Halloween"? Hint


Question 2 of 10
2. Who was Annie babysitting? Hint


Question 3 of 10
3. "Halloween" -- What book did Laurie forget in her locker? Hint


Question 4 of 10
4. "Halloween 2" -- What is the name of the nurse (who was briefly in the first 'Halloween') who comes to Haddonfield to take Loomis back to Smiths Grove? Hint


Question 5 of 10
5. "Halloween 2" -- Who is the first person killed? Hint


Question 6 of 10
6. "Halloween H20" -- Where did Laurie tell the kids to run to? Hint


Question 7 of 10
7. "Halloween H20" -- Where is the school going for a class trip?

Answer: (a specific place-watch spelling)
Question 8 of 10
8. "Halloween H20" -- At the end of the movie, what does Ronny say he's going to write? Hint


Question 9 of 10
9. What is the fictitious name Laurie goes by? Hint


Question 10 of 10
10. "Halloween H20" -- How old is John? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 22 2024 : Guest 75: 10/10
May 21 2024 : dreamguitar: 6/10
May 12 2024 : Guest 172: 6/10
May 11 2024 : Guest 173: 9/10
Apr 25 2024 : Mfooshee: 8/10
Apr 10 2024 : Guest 50: 10/10
Apr 06 2024 : Guest 72: 10/10
Apr 03 2024 : Bozo23: 4/10
Apr 03 2024 : Guest 162: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Here's an easy one. What was Michael dressed up as at the very beginning of "Halloween"?

Answer: a clown

His parents found him outside holding a knife. (This was right after he killed his sister.)
2. Who was Annie babysitting?

Answer: Lindsey

She was right across the street from where Laurie was babysitting.
3. "Halloween" -- What book did Laurie forget in her locker?

Answer: Chemistry

A little picky one, huh? She finally remembered it while she was walking home with the girls.
4. "Halloween 2" -- What is the name of the nurse (who was briefly in the first 'Halloween') who comes to Haddonfield to take Loomis back to Smiths Grove?

Answer: Marion

Marion Chambers travels to Haddonfield to 'summon' Loomis back to the mental hospital.
5. "Halloween 2" -- Who is the first person killed?

Answer: Alice

She was the girl on the phone...
6. "Halloween H20" -- Where did Laurie tell the kids to run to?

Answer: the Beckers' house

Laurie tells Molly and John this.
7. "Halloween H20" -- Where is the school going for a class trip?

Answer: Yosemite

It always bugged me that all of the kids in the entire school, that were going, could all fit into just three tiny school busses. Hmmmmm.
8. "Halloween H20" -- At the end of the movie, what does Ronny say he's going to write?

Answer: a romantic thriller

He is an author and finally decides to write a romance thriller. He tells his girlfriend this while on the phone.
9. What is the fictitious name Laurie goes by?

Answer: Keri

She now goes by Keri Tate.
10. "Halloween H20" -- How old is John?

Answer: 17

This character was played by Josh Hartnett (this was his first movie).
Source: Author sprinkles

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us