Quiz about Have You Seen Finding Nemo Yet
Quiz about Have You Seen Finding Nemo Yet

Have You Seen 'Finding Nemo' Yet? Quiz


This is a quiz about the characters in "Finding Nemo". I would recommend this movie for people of all ages! I hope you enjoy my quiz.

A multiple-choice quiz by JessTheBest. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies D-G
  8. »
  9. Finding Nemo

Author
JessTheBest
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
146,083
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
14152
Last 3 plays: Guest 156 (7/10), Guest 203 (6/10), Guest 76 (6/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Which female comedian is the voice of Dory?

Answer: (Two Words or surname)
2. What is Marlin's wife's name? Hint

Flo
Coral
Stacy
Pearl

3. What did Gill name Nemo after he was accepted into the club? Hint

Finny
Nemo
Shark bait
Clowny

4. What is Crush's son's name?

Answer: (One Word)
5. What is the name of the dentists' niece? Hint

Darla
Farla
Marla
Barla

6. What is Deb's sisters' name?

Answer: (One Word)
7. What is the name of the shrimp creature in the aquarium? Hint

Pierre
Jacques
Starry
Claws

8. Which fish lived in the aquarium with Nemo and was from the ocean also?
Hint

Deb
Gill
Bruce
Pierre

9. Which fish in the tank loved bubbles?

Answer: (One Word)
10. It says the dentist's last name on the goggles.

True
False


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which female comedian is the voice of Dory?

Answer: Ellen DeGeneres

Dory helped Marlin find his son. She also suffered from short term memory which made finding Nemo more difficult.
2. What is Marlin's wife's name?

Answer: Coral

She died in the beginning of the movie. This was a sad part because all but one of their eggs were eaten.
3. What did Gill name Nemo after he was accepted into the club?

Answer: Shark bait

Nemo had to swim across a flow of bubbles in order to be in their club.
4. What is Crush's son's name?

Answer: Squirt

He joined Nemo's class at the end of the movie.
5. What is the name of the dentists' niece?

Answer: Darla

Darla killed the last fish she owned so all the fish helped Nemo escape.
6. What is Deb's sisters' name?

Answer: Flo

Flo was actually her reflection on the glass. She could not find her when the tank was dirty.
7. What is the name of the shrimp creature in the aquarium?

Answer: Jacques

Jacques likes to clean everything and everyone. He had to clean Nemo when he went into the tank.
8. Which fish lived in the aquarium with Nemo and was from the ocean also?

Answer: Gill

Gill's fin was damaged and he had cuts on his face. He looked evil but was really nice to Nemo.
9. Which fish in the tank loved bubbles?

Answer: Bubbles

He would always go to a treasure chest that produced bubbles. He would claim them as his bubbles.
10. It says the dentist's last name on the goggles.

Answer: True

We find out his last name is Sherman. He was going to give Nemo away to Darla. Thank you for playing!
Source: Author JessTheBest

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 31 2023 : Guest 156: 7/10
Jan 20 2023 : Guest 203: 6/10
Jan 16 2023 : Guest 76: 6/10
Jan 16 2023 : Guest 45: 6/10
Jan 09 2023 : Steelflower75: 8/10
Dec 26 2022 : Guest 208: 6/10
Dec 24 2022 : Guest 99: 6/10
Dec 22 2022 : Guest 142: 10/10

Score Distribution

quiz
2/2/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us