Quiz about Holes
Quiz about Holes

Test yourself! Take this Holes Quiz | Movies


The movie "Holes" is REALLY good. I hope that you enjoy this quiz.

A multiple-choice quiz by karyorkari. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies H-K
  8. »
  9. Holes

Author
karyorkari
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
153,418
Updated
May 31 22
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
4418
Last 3 plays: kenedi (9/10), Guest 208 (8/10), Guest 73 (10/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Who steps on a rattlesnake at the start of the movie? Hint

Armpit
Barf Bag
Cave Man
Zero

2. At the end of the movie, who asked if Stanley would call his mom and say he was sorry? Hint

Squid
Armpit
Zero
Twitch

3. Why didn't the Yellow Spotted Lizards bite the boys when they found the box? Hint

they were holding the box
the water they drank was magical
they had onion in their blood
they got it from Sploosh

4. What kind of lizard did they paint yellow spots on to look like a Yellow Spotted Lizard? Hint

Komodo Dragons
Day Geckos
Blue Tounge Skinks
Bearded Dragons

5. What did Zig-Zag think "KB" stands for? Hint

an author
a kid in his class
Kissin' Kate Baralow
he didn't know

6. What was the relationship between Zero and Stanley by the end of the movie? Hint

neighbors
cousins
brothers
they live across the street from each other

7. What did Mr. Sir keep saying? Hint

This ain't girl scouts
A girl could do better
Put your back into it
Now where'd those sunflower seeds get to?

8. What does Zero want to learn? Hint

how to read and write
how to become an animal trainer
how to dig holes
how to sing

9. In the MOVIE who sees Kate and Sam kissing? Hint

all of the above
Hatti
Trout
Sarah

10. How many jars were there left of "Sploosh" when Stanley got to Zero? Hint

2
1
3
4


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who steps on a rattlesnake at the start of the movie?

Answer: Barf Bag

Barf Bag took of his sock before standing on the snake.
2. At the end of the movie, who asked if Stanley would call his mom and say he was sorry?

Answer: Armpit

Stanley agreed to do that, and Armpit gave him his mom's number.
3. Why didn't the Yellow Spotted Lizards bite the boys when they found the box?

Answer: they had onion in their blood

The lizards were covering Stanley and Zero. Yellow Spotted Lizards have red skin around their eyes, a white tongue and black teeth.
4. What kind of lizard did they paint yellow spots on to look like a Yellow Spotted Lizard?

Answer: Bearded Dragons

Yellow Spotted Lizards have 11 spots each.
5. What did Zig-Zag think "KB" stands for?

Answer: a kid in his class

They found "KB" on a lipstick tube.
6. What was the relationship between Zero and Stanley by the end of the movie?

Answer: neighbors

At the end they were neighbors, but that doesn't happen in the book.
7. What did Mr. Sir keep saying?

Answer: This ain't girl scouts

In the end of the BOOK, it actually did become a girl scout camp.
8. What does Zero want to learn?

Answer: how to read and write

He even offers to dig part of Stanley's hole for him.
9. In the MOVIE who sees Kate and Sam kissing?

Answer: Trout

In the book Hatti sees them.
10. How many jars were there left of "Sploosh" when Stanley got to Zero?

Answer: 1

Zero had drunk all of the rest.
Source: Author karyorkari

This quiz was reviewed by FunTrivia editor NatalieW before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Dec 28 2022 : kenedi: 9/10
Dec 27 2022 : Guest 208: 8/10
Dec 06 2022 : Guest 73: 10/10

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
1. Holes Easier
2. A Whole Bunch of "Holes" Easier
3. Holes Easier
4. Holes Average
5. The Difference Between Two 'Holes' Average
6. Another "Holes" Quiz Tough
7. "Holes" 3 Tough
8. Broken Hands and a Weathered Soul Tough

1/29/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us