Quiz about Broken Hands and a Weathered Soul
Quiz about Broken Hands and a Weathered Soul

Broken Hands and a Weathered Soul Quiz


This is a quiz about my second favorite movie 'Holes'. None of these questions are from the book. Have fun!

A multiple-choice quiz by ReallyBadEggs. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies H-K
  8. »
  9. Holes

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
156,787
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
2445
Last 3 plays: kenedi (6/10), Guest 208 (7/10), Guest 38 (8/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. How many rings does Mr. Sir wear on his fingers in the first scene? Hint

four
two
ten
three

2. Fill in the blank: "She used to always say, 'I love you more than___'" Hint

Aaron
anything else in the world
ever
air

3. During the end credits, what did the license plate say on the water truck? Hint

Dr. Pendanski
620 482
The Warden
Mr. Sir

4. What is the Warden's last name? Hint

Pendanski
Walker
Eveler
McHugh

5. What color is Stanley's backpack? Hint

melon pink
blue
orange
yellow

6. What is Stanley's nickname at the camp? Hint

Caveman
Zero
Armpit
ZigZag

7. What does Mr. Sir hand to the bus driver in the scene where Stanley first comes to Camp Green Lake? Hint

a magazine
a Coke
keys
a Mr. Pibb

8. Who is the only Hispanic person with lines? Hint

X-Ray
Magnet
Zero
Squid

9. What is the first thing you hear in the movie (not counting the commercials)? Hint

Dig it
Barfbag!
The hole is in your head
It's global warming

10. What song is playing right before X-Ray gives Dr. Pendanski the lipstick tub? Hint

Keep'n' it Real
If Only if Only
Sometimes
Don't Give Up


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. How many rings does Mr. Sir wear on his fingers in the first scene?

Answer: three

When he's saying, "Our own little oasis. . ." you can see them.
2. Fill in the blank: "She used to always say, 'I love you more than___'"

Answer: air

Zero was telling Stanley is mother used to say this to him.
3. During the end credits, what did the license plate say on the water truck?

Answer: Mr. Sir

The license plate is on the back of the water truck.
4. What is the Warden's last name?

Answer: Walker

She is Trout Walker's granddaughter. The police called her 'Miss Walker' when they were arresting her.
5. What color is Stanley's backpack?

Answer: yellow

This is the backpack he takes when he goes to Camp Green Lake.
6. What is Stanley's nickname at the camp?

Answer: Caveman

All the boys have nicknames and they start calling Stanley Caveman after a little while.
7. What does Mr. Sir hand to the bus driver in the scene where Stanley first comes to Camp Green Lake?

Answer: a Coke

Stanley thinks the Coke is for him.
8. Who is the only Hispanic person with lines?

Answer: Magnet

Magnet's real name is Jose.
9. What is the first thing you hear in the movie (not counting the commercials)?

Answer: Dig it

The actors of the D-tent boys made up this song in Jake M. Smith's (Squid's) hotel room. They were just playing around, and then they realized that they could get somewhere with it.
10. What song is playing right before X-Ray gives Dr. Pendanski the lipstick tub?

Answer: Keep'n' it Real

This song is actually one of my favorites.
Source: Author ReallyBadEggs

This quiz was reviewed by FunTrivia editor NatalieW before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Dec 28 2022 : kenedi: 6/10
Dec 27 2022 : Guest 208: 7/10
Dec 09 2022 : Guest 38: 8/10
Dec 06 2022 : Guest 73: 6/10

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
1. The Difference Between Two 'Holes' Average
2. A Whole Bunch of "Holes" Easier
3. Holes Easier
4. Holes Average
5. Another "Holes" Quiz Tough
6. "Holes" 3 Tough
7. Holes Average
8. Holes Easier

1/29/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us