Quiz about Holes
Quiz about Holes

Holes Quiz Challenge - How Much Do You Know? | Movies


Do you know everything about "Holes"? Find out here!

A multiple-choice quiz by actbcfmb22. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies H-K
  8. »
  9. Holes

Author
actbcfmb22
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
141,985
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
4405
Last 3 plays: Guest 63 (7/10), Guest 172 (9/10), Guest 79 (10/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Who played the character Stanley Yelnats the IV? Hint

Noah Poletiek
Khleo Thomas
Shia LaBeouf
Jake M. Smith

2. Who played Hector Zeroni? Hint

Shia LaBeouf
Byron Cotton
Max Kasch
Khleo Thomas

3. What is X-Ray's real name? Hint

Roy
Rex
Ray
Rocky

4. Why is Hector's nickname Zero? Hint

It is his favorite number
He gets bad grades
He is short
No one thinks anything is in his head

5. Who is the first person Zero talks to? Hint

Squid
Mr. Pendanski
Armpit
Caveman

6. How many people are in D-tent? Hint

7
9
10
6

7. What is Squid's real name? Hint

Alan
Ricky
Byron
Theodore

8. Who replaced Zero when he ran away from camp? Hint

Armpit
Twitch
Barf Bag
ZigZag

9. What is the name of the Camp? Hint

Camp Fun and Games
Kissin' Kate Barlow Camp
Camp Green Lake
Camp KB

10. What name was on the boat Stanley found Zero under? Hint

Mary Lou
Jane Lou
Mary Jane
Lou Mary


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who played the character Stanley Yelnats the IV?

Answer: Shia LaBeouf

In the book, Stanley's character was overweight. They left that out in the movie because they didn't want to overwork Shia. Stanley's nickname is Caveman.
2. Who played Hector Zeroni?

Answer: Khleo Thomas

Hector's nickname is Zero. Hector doesn't know how to read, so Stanley teaches him how to read. Zero doesn't talk much at camp because he doesn't like answering stupid questions.
3. What is X-Ray's real name?

Answer: Rex

X-Ray is played by Brenden Jefferson. X-Ray wears glasses, because he can't see very well. X-Ray is Pig Latin for Rex.
4. Why is Hector's nickname Zero?

Answer: No one thinks anything is in his head

Mr. Pendanski gave him that nickname because he doesn't think Zero has anything in his head. Zero doesn't talk much, so when people ask him questions, he doesnt answer them. Mr. Pendanski is the counselor for D-Tent. The boys in D-Tent call him mom.
5. Who is the first person Zero talks to?

Answer: Caveman

Zero asked Stanley a question about the shoes that Stanley was accused of stealing. When Zero said that, everyone in D-Tent stared at him. They asked him what else he had in his head.
6. How many people are in D-tent?

Answer: 7

D-tent is the tent that Zero, Caveman, Magnet, Armpit, X-Ray, Squid, and ZigZag are assigned to. When Zero runs away, Twitch comes over and takes his place.
7. What is Squid's real name?

Answer: Alan

Squid is played by Jake M. Smith.
8. Who replaced Zero when he ran away from camp?

Answer: Twitch

A little while after he ran away from camp, Caveman ran away, too. Caveman ran away to find Zero because he was worried about him. He tried to take the water truck, but he crashed it into a hole.
9. What is the name of the Camp?

Answer: Camp Green Lake

There used to be a lake where the camp now is. It was so hot, the lake dried up.
10. What name was on the boat Stanley found Zero under?

Answer: Mary Lou

When Zero found it, there were old spiced peach glasses in it. Zero named the old spiced peaches "Sploosh."
Source: Author actbcfmb22

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 27 2023 : Guest 63: 7/10
Jan 14 2023 : Guest 172: 9/10
Jan 12 2023 : Guest 79: 10/10
Jan 12 2023 : Guest 79: 6/10
Dec 28 2022 : kenedi: 8/10
Dec 06 2022 : Guest 73: 8/10

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
1. Holes Easier
2. A Whole Bunch of "Holes" Easier
3. Holes Easier
4. Holes Average
5. The Difference Between Two 'Holes' Average
6. Broken Hands and a Weathered Soul Tough
7. Another "Holes" Quiz Tough
8. "Holes" 3 Tough

1/29/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us