Quiz about Another Holes Quiz
Quiz about Another Holes Quiz

Another "Holes" Quiz


This is a quiz all about X-ray in the movie "Holes". Have fun taking this quiz!

A multiple-choice quiz by ReallyBadEggs. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies H-K
  8. »
  9. Holes

Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
165,352
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
3304
Last 3 plays: Guest 79 (6/10), Guest 79 (2/10), kenedi (2/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What is X-ray's first line? Hint

Yo I'm X-ray. That's Squid, and that's Armpit.
So what's happenin' wit' Barf Bag?
Hey Mom, who's the neanderthal?
He's Ma.

2. Why did X-ray take Stanley's bread in one of the first scenes? Hint

X-ray thought Stanley was selfish, so he wanted to test and see if he really was
Stanley didn't need it, because he was supposedly cursed
Stanley dug a hole that day, but X-ray thought he worked harder then Stanley
Stanley didn't dig that day, so he wouldn't mind giving it up

3. Magnet claims X-ray's shovel is the shortest one. What else makes it different? Hint

it has a blue band around it
it has a purple band around it
it has a yellow band around it
it has an orange band around it.

4. How long had X-ray been at Camp Green Lake when Stanley got there? Hint

6 years
1 year
6 months
5 months

5. After Armpit makes a remark about having to build an ark, X-ray then mentions three kinds of animals they would have to take on the ark. What three animals were they?" Hint

hippos, horses, and copperhead snakes
monkeys, dogs, and cats
scorpions, rattlesnakes, and yellow-spotted lizards
X-ray never said anything about any animals

6. Squid looks up to X-ray.

True
False

7. In the scene near the end where it's raining, what is X-ray's last line to Stanley? Hint

Take care of yourself and my little man Zero!
Be careful out there in the real world!
Hold on for me.
Bye.

8. What color is X-ray's towel in the last scene? Hint

black
blue
yellow
orange

9. What color of tank top does X-ray always wear? Hint

white
black
blue
orange

10. X-ray was one of the first boys in d-tent that Stanley met.

True
False


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is X-ray's first line?

Answer: Hey Mom, who's the neanderthal?

X-ray likes to call Stanley a 'neanderthal' a lot!
2. Why did X-ray take Stanley's bread in one of the first scenes?

Answer: Stanley didn't dig that day, so he wouldn't mind giving it up

X-ray often puts Stanley down in everything Stanley does.
3. Magnet claims X-ray's shovel is the shortest one. What else makes it different?

Answer: it has an orange band around it.

X-ray is getting it easy, because he has a shorter shovel.
4. How long had X-ray been at Camp Green Lake when Stanley got there?

Answer: 6 months

X-ray was probably one of the kids that was there the longest during the movie.
5. After Armpit makes a remark about having to build an ark, X-ray then mentions three kinds of animals they would have to take on the ark. What three animals were they?"

Answer: scorpions, rattlesnakes, and yellow-spotted lizards

Armpit had great expectations of it raining.
6. Squid looks up to X-ray.

Answer: true

It seems that X-ray is Squid's favorite d-tent boy.
7. In the scene near the end where it's raining, what is X-ray's last line to Stanley?

Answer: Hold on for me.

X-ray softens up to Stanley at the end of the movie.
8. What color is X-ray's towel in the last scene?

Answer: yellow

You can see this when they are watching the commercial for Sploosh.
9. What color of tank top does X-ray always wear?

Answer: black

X-ray has this shirt on almost the whole time during the movie.
10. X-ray was one of the first boys in d-tent that Stanley met.

Answer: true

X-ray, Squid, and Armpit were the first three Stanley met.
Source: Author ReallyBadEggs

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ILuv2Teach before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 12 2023 : Guest 79: 6/10
Jan 12 2023 : Guest 79: 2/10
Dec 28 2022 : kenedi: 2/10
Dec 27 2022 : Guest 208: 6/10
Dec 09 2022 : Guest 38: 4/10
Dec 06 2022 : Guest 73: 8/10

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
1. Holes Easier
2. A Whole Bunch of "Holes" Easier
3. Holes Easier
4. Holes Average
5. Holes Average
6. "Holes" 3 Tough
7. Broken Hands and a Weathered Soul Tough
8. The Difference Between Two 'Holes' Average

1/29/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us