Quiz about Holes
Quiz about Holes

How much do you know about Holes? | Quiz


This is about the movie 'Holes'. Good luck!

A multiple-choice quiz by GameQueen00. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies H-K
  8. »
  9. Holes

Author
GameQueen00
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
157,344
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
5075
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: kenedi (8/10), Guest 184 (7/10), Guest 73 (10/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What was Stanley drinking when his Grandfather told the story of his no good dirty rotten pig stealing great great grandfather? Hint

milk
Pepsi
lemonade
water

2. In the beginning of the movie when Stanley had to dig the holes five feet deep and five feet wide, what did Mr. Sir say was his tool to measure the holes? Hint

his height
his arms
his yard stick
his shovel

3. How many spots do the yellow spotted lizards have? Hint

11
10
9
12

4. Who drives Mr. Sir's truck into a hole? Hint

Zero
Twitch
Caveman
Armpit

5. What is Zero's real name? Hint

Harpor
Chad
Hector
Harold

6. What did Zero call the jar of spiced peaches? Hint

sloosh
stoosh
spoosh
sploosh

7. What did Stanley think he found in his hole the first time? Hint

fossil
shotgun bullet
lipstick tube
money

8. Was Zero in Camp Green Lake for murder?

Yes
No

9. Do Caveman and Zero run away at the same time?

Yes
No

10. Does Hector end up meeting his mother in the end?

Yes
No


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What was Stanley drinking when his Grandfather told the story of his no good dirty rotten pig stealing great great grandfather?

Answer: lemonade

When Stanley is digging he has flashbacks of when his Grandfather was telling him stories of his relatives.
2. In the beginning of the movie when Stanley had to dig the holes five feet deep and five feet wide, what did Mr. Sir say was his tool to measure the holes?

Answer: his shovel

Mr. Sir is telling him what he is required to do at Camp Green Lake.
3. How many spots do the yellow spotted lizards have?

Answer: 11

Zigzag tells Stanley that yellow spotted lizards have exactly eleven spots.
4. Who drives Mr. Sir's truck into a hole?

Answer: Caveman

Stanley drives the truck into a hole by accident even though he was trying to get the truck to Zero.
5. What is Zero's real name?

Answer: Hector

Zero doesn't know how to read but generally he is a smart kid. His full name is Hector Zeroni.
6. What did Zero call the jar of spiced peaches?

Answer: sploosh

Later on in the movie, when Stanley's father makes the special formula for the non-stinkiness of shoes, he calls the formula sploosh.
7. What did Stanley think he found in his hole the first time?

Answer: fossil

Stanley found a fossil in his hole, but it was nothing special.
8. Was Zero in Camp Green Lake for murder?

Answer: No

Zero stole Sweet Feets shoes that he donated. Then he threw them off a bridge then he ended up stealing new shoes from a Payless.
9. Do Caveman and Zero run away at the same time?

Answer: No

No, they don't - Stanley runs away after Zero does.
10. Does Hector end up meeting his mother in the end?

Answer: Yes

Stanley's grandfather helps find Hector's mother.
Source: Author GameQueen00

This quiz was reviewed by FunTrivia editor NatalieW before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Dec 28 2022 : kenedi: 8/10
Dec 26 2022 : Guest 184: 7/10
Dec 21 2022 : Guest 73: 10/10

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
1. Holes Easier
2. A Whole Bunch of "Holes" Easier
3. Holes Average
4. Holes Average
5. Another "Holes" Quiz Tough
6. "Holes" 3 Tough
7. Broken Hands and a Weathered Soul Tough
8. The Difference Between Two 'Holes' Average

1/29/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us