FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Lotsa Disney Questions
Quiz about Lotsa Disney Questions

Lotsa Disney Questions Trivia Quiz


I felt like people should know all about Disney movies and shows because we all like them so much, admit it. This should be very easy for all you folks so enjoy!

A multiple-choice quiz by Bluefly03. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movie Mixture
  8. »
  9. Kids and Animated Mixture

Author
Bluefly03
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
13,301
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
7867
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 174 (10/10), Guest 98 (9/10), Guest 131 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. What Disney movie featured the song "Colors of the Wind"? Hint


Question 2 of 10
2. Where is Neverland? Hint


Question 3 of 10
3. What kind of animal is Pumbaa? Hint


Question 4 of 10
4. What 'helps the medicine go down'? Hint


Question 5 of 10
5. What happens to Pinocchio when he lies? Hint


Question 6 of 10
6. What is the last part of 'Sa-la-ga-doo la men-chi-cka boo la...'? Hint


Question 7 of 10
7. What does Michael carry around in the movie "Peter Pan"? Hint


Question 8 of 10
8. 'Who's the leader of the club that's made for you and me!' What is this from? Hint


Question 9 of 10
9. Who is this about: '...If she doesn't scare you, no evil thing will. To see her is to take a sudden chill ...'? Hint


Question 10 of 10
10. 'If you say it loud enough you'll always sound precocious...', what comes next? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 21 2024 : Guest 174: 10/10
Feb 19 2024 : Guest 98: 9/10
Feb 18 2024 : Guest 131: 7/10
Feb 18 2024 : Guest 131: 8/10
Feb 18 2024 : Guest 172: 10/10
Feb 12 2024 : Guest 74: 9/10
Feb 12 2024 : Guest 174: 8/10
Feb 12 2024 : Guest 57: 10/10
Feb 12 2024 : Guest 173: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What Disney movie featured the song "Colors of the Wind"?

Answer: Pocahontas

The song "Colors of the Wind" was sung by Vanessa Williams. The movie "Pocahontas" is based on real events.
2. Where is Neverland?

Answer: 2nd star to the right

Neverland is the magical land where Peter Pan lives, from the movie of the same name.
3. What kind of animal is Pumbaa?

Answer: Warthog

Pumbaa the Warthog is from the movie "The Lion King". Pumbaa's best friend is Timon the meerkat.
4. What 'helps the medicine go down'?

Answer: A spoonful of sugar

The song "A Spoonful of Sugar" is from the movie "Mary Poppins", which starred Julie Andrews.
5. What happens to Pinocchio when he lies?

Answer: His nose gets longer.

The movie "Pinocchio" is about the puppet of the same name made by puppetmaker Gepetto. All Pinocchio wants is to become a real boy.
6. What is the last part of 'Sa-la-ga-doo la men-chi-cka boo la...'?

Answer: 'Bibidi-bobidi-boo'

All the other choices are also all real parts of the song. The song "Bibidi-bobidi-boo" is from the movie "Cinderella".
7. What does Michael carry around in the movie "Peter Pan"?

Answer: A teddy bear

Michael is one of the children who visits Never-Never Land in the movie "Peter Pan". His sister Wendy and his brother John go with him.
8. 'Who's the leader of the club that's made for you and me!' What is this from?

Answer: Mickey Mouse Club

M-I-C-K-E-Y M-O-U-S-E! The original "Mickey Mouse Club" television show aired from 1955 to 1959.
9. Who is this about: '...If she doesn't scare you, no evil thing will. To see her is to take a sudden chill ...'?

Answer: Cruella De Vil

Cruella De Vil is the villain from the Disney movie "101 Dalmations". She kidnaps dalmation puppies because she wants to make a coat from their fur.
10. 'If you say it loud enough you'll always sound precocious...', what comes next?

Answer: 'Supercalifragilisticexpialidocious'

Yes, that IS how you spell it and the other choices are actually lines from the actual song. The song "Supercalifragilisticexpialidocious" is another song from the Disney movie "Mary Poppins"
Source: Author Bluefly03

This quiz was reviewed by FunTrivia editor NatalieW before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us