FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Love Dont Cost a Thing
Quiz about Love Dont Cost a Thing

Love Don't Cost a Thing Trivia Quiz


This is a quiz over the movie "Love Don't Cost a Thing".

A multiple-choice quiz by starinthem. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. L
  8. »
  9. Li - Lz Movies

Author
starinthem
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
291,526
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
557
Last 3 plays: Guest 12 (7/10), Guest 172 (9/10), Guest 172 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. Why did Alvin skip school? Hint


Question 2 of 10
2. What was Alvin's job? Hint


Question 3 of 10
3. What was the agreement made between Paris and Alvin? Hint


Question 4 of 10
4. What was smashed into Alvin's face? Hint


Question 5 of 10
5. What sport did Paris' boyfriend, Dru, play? Hint


Question 6 of 10
6. What color was the sweatshirt that Paris gave to Alvin, who in turn gave it to his friend? Hint


Question 7 of 10
7. Where did Alvin take Paris on their final day of their agreement? Hint


Question 8 of 10
8. What was the name of the girl that Alvin tried to hook up with at the beach for Senior Skip Day? Hint


Question 9 of 10
9. Which one of the following was not in the car that the boys made? Hint


Question 10 of 10
10. What happened between Paris and Alvin at the end of the movie?' Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 01 2024 : Guest 12: 7/10
Mar 26 2024 : Guest 172: 9/10
Mar 26 2024 : Guest 172: 9/10
Mar 18 2024 : Guest 104: 8/10
Mar 14 2024 : Guest 76: 10/10
Feb 26 2024 : Andyboy2021: 10/10
Feb 14 2024 : Guest 192: 6/10
Feb 13 2024 : Guest 68: 0/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Why did Alvin skip school?

Answer: Senior Skip Day

It was Senior Skip Day and everybody did it. It was on the beach. His little sister told his parents and he confessed to them but still went anyway.
2. What was Alvin's job?

Answer: pool boy

He was actually in a young General Motors competition, on his path to becoming an engineer. He cleaned pools, one of them being Paris', which we saw in the first scene.
3. What was the agreement made between Paris and Alvin?

Answer: She would be his girl for two weeks and he would fix her car.

When he saw her at the auto shop, he propositioned her. He wanted her to be his girl for two months, but she didn't agree to that. It wasn't the original agreement he wanted, but that was their compromise.
4. What was smashed into Alvin's face?

Answer: a slice of pizza

At the basketball game, Ted was mad that they were sitting in the home seats section. He said they were messing up his game, and he smashed a pizza in his face. He reacted by running out of the gym.
5. What sport did Paris' boyfriend, Dru, play?

Answer: basketball

Dru played basketball. He was actually in the NBA, he went straight out of high school. Well, he was not her boyfriend for the entire movie, since he sort of dumped her on television.
6. What color was the sweatshirt that Paris gave to Alvin, who in turn gave it to his friend?

Answer: purple

The first day of their "relationship" Paris gave Alvin a purple Sean John jacket to make him look cooler. Alvin and his friends burned the sweatshirt in Chemistry class.
7. Where did Alvin take Paris on their final day of their agreement?

Answer: poetry night

They went to a party but not on their last date, he took her to a poetry night at a lounge. She loved it since she was into writing. Afterwards, they went somewhere to overlook the city.
8. What was the name of the girl that Alvin tried to hook up with at the beach for Senior Skip Day?

Answer: Olivia

He almost hooked up with Olivia, but Paris stopped them. He even used her name in the song he stole from Paris and sang to Olivia. She was a girl who had been with many guys.
9. Which one of the following was not in the car that the boys made?

Answer: tissues

Yeah, sounds like a weird mix, but there were no tissues in the car. All of these other items were in the car. This was shown when Alvin took the car from his friends out. We saw the friends putting the labels on, and we saw Alvin use the laptop and coffee maker when he showed off the car.
10. What happened between Paris and Alvin at the end of the movie?'

Answer: They kissed.

Alvin left the gym and Paris ran after him. Dru ran after Paris but she dissed him. In the middle of their (Paris and Alvin's) conversation, they kissed.
Source: Author starinthem

This quiz was reviewed by FunTrivia editor tiffanyram before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Lianna Tough
2. Little Women (2019) Average
3. Finding "The Lost City" (2022) Average
4. The Life of Emile Zola Easier
5. Life of Pi Easier
6. All About "Luca" Average
7. Lion Average
8. Lightyear (2022) Average
9. The Love Witch Average
10. Lord of War Average
11. Lights Out Tough
12. The Love Bug Average

4/13/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us