FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about More Cary Grant
Quiz about More Cary Grant

More Cary Grant Trivia Quiz


Co-stars and characters in Cary Grant Films.

A multiple-choice quiz by drtmb. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. People Themed E-K
  8. »
  9. Cary Grant

Author
drtmb
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
30,217
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
11 / 15
Plays
1512
Last 3 plays: Guest 99 (4/15), Guest 66 (13/15), Guest 107 (12/15).
- -
Question 1 of 15
1. Who co-starred with Cary Grant in 'The Awful Truth'? Hint


Question 2 of 15
2. Who co-starred with Grant in 'Bringing up Baby'? Hint


Question 3 of 15
3. Cary Grant was NOT in which of the following Alfred Hitchcock Films? Hint


Question 4 of 15
4. In which film did Grant play an angel? Hint


Question 5 of 15
5. What was the name of the angel Cary Grant played in a film with Loretta Young? Hint


Question 6 of 15
6. In what movie did Grant portray Cole Porter?

Answer: (Three Words, middle word 'and')
Question 7 of 15
7. In what movie did Grant play Sergeant Cutter? Hint


Question 8 of 15
8. Who was Grant's co-star in 'An Affair to Remember'? Hint


Question 9 of 15
9. What was the name of Grant's character in 'Arsenic and Old Lace'? Hint


Question 10 of 15
10. Which Grant film co-starred Leslie Caron and seven young schoolgirls? Hint


Question 11 of 15
11. What color was the submarine painted in 'Operation Petticoat'?

Answer: (One Word)
Question 12 of 15
12. Who co-starred with Grant, along with Ginger Rogers, in 'Monkey Business'? Hint


Question 13 of 15
13. What Grant film co-starred Katharine Hepburn and James Stewart?

Answer: (Three Words, first word 'The')
Question 14 of 15
14. In what film did Grant portray pediatrician Dr. Madison Brown? Hint


Question 15 of 15
15. In what 1950 film did Grant portray brain surgeon Dr. Eugene Norland Ferguson?

Answer: (One Word, 6 letters)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 07 2024 : Guest 99: 4/15
Feb 03 2024 : Guest 66: 13/15
Jan 22 2024 : Guest 107: 12/15
Jan 12 2024 : Guest 83: 12/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who co-starred with Cary Grant in 'The Awful Truth'?

Answer: Irene Dunne and a dog

The dog was Mr. Smith (Asta).
2. Who co-starred with Grant in 'Bringing up Baby'?

Answer: Katharine Hepburn and a leopard

All of the above eight actresses were in at least one film with Cary Grant.
3. Cary Grant was NOT in which of the following Alfred Hitchcock Films?

Answer: Rope

'Rope' starred my other favorite actor-- James Stewart.
4. In which film did Grant play an angel?

Answer: The Bishop's Wife

1947 with Loretta Young and David Niven.
5. What was the name of the angel Cary Grant played in a film with Loretta Young?

Answer: Dudley

6. In what movie did Grant portray Cole Porter?

Answer: Night and Day

1946 with Linda Lee Porter and Monty Woolley.
7. In what movie did Grant play Sergeant Cutter?

Answer: Gunga Din

All the others are Clark Gable movies.
8. Who was Grant's co-star in 'An Affair to Remember'?

Answer: Deborah Kerr

1957 with Grant as Nickie Ferrante.
9. What was the name of Grant's character in 'Arsenic and Old Lace'?

Answer: Mortimer Brewster

Grant was Huxley in 'Bringing Up Baby'; Dilg in 'The Talk of the Town'; and Eckland in 'Father Goose'. P.S. Don't drink the elderberry wine!
10. Which Grant film co-starred Leslie Caron and seven young schoolgirls?

Answer: Father Goose

1964 also with Trevor Howard.
11. What color was the submarine painted in 'Operation Petticoat'?

Answer: pink

1959 with Tony Curtis.
12. Who co-starred with Grant, along with Ginger Rogers, in 'Monkey Business'?

Answer: Marilyn Monroe

Grant did co-star with Myrna Loy several times, including with Shirley Temple in 'The Bachelor and the Bobby-Soxer'. Rosalind Russell was in 'His Girl Friday'.
13. What Grant film co-starred Katharine Hepburn and James Stewart?

Answer: The Philadelphia Story

These three together-- must be a classic!
14. In what film did Grant portray pediatrician Dr. Madison Brown?

Answer: Every Girl Should Be Married

1948 with Betsy Drake.
15. In what 1950 film did Grant portray brain surgeon Dr. Eugene Norland Ferguson?

Answer: Crisis

Beware of dictators with 'sick brains'. Jose Ferrer plays the South American dictator who is Grant's character's patient.
Source: Author drtmb

This quiz was reviewed by FunTrivia editor spanishliz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/5/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us