FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Princess Bride
Quiz about Princess Bride

Princess Bride Trivia Quiz


I love this movie! Make sure to watch it, as it is very funny!

A multiple-choice quiz by happiemukmuk. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies L-P
  8. »
  9. The Princess Bride

Author
happiemukmuk
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
123,820
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
5956
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 172 (10/10), Guest 99 (10/10), Guest 173 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. Where does Iocane Powder come from? Hint


Question 2 of 10
2. In Buttercup's dream of being queen, everyone likes her!


Question 3 of 10
3. How dead does Westley get by Miracle Max's standards? Hint


Question 4 of 10
4. Complete the quote: "Do you know what that sound is, Highness? Those are the ___________!"

Answer: (Two Words)
Question 5 of 10
5. Where are Inigo's scars? Hint


Question 6 of 10
6. What is a 'prestigious line of work, with a long and glorious tradition'? (said by Vizzini.) Hint


Question 7 of 10
7. Who is Fezzik played by? Hint


Question 8 of 10
8. What does the Man in Black tell Fezzik to do when he is knocked out? Hint


Question 9 of 10
9. What can Prince Humperdinck do? Hint


Question 10 of 10
10. What secret does the Man in Black share with Inigo? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 12 2024 : Guest 172: 10/10
Feb 12 2024 : Guest 99: 10/10
Feb 05 2024 : Guest 173: 9/10
Jan 30 2024 : Char0216: 8/10
Jan 22 2024 : Guest 68: 8/10
Jan 06 2024 : Guest 161: 6/10
Jan 04 2024 : turaguy: 8/10
Jan 03 2024 : Guest 47: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Where does Iocane Powder come from?

Answer: Australia

Iocane Powder has no scent, taste, and dissolves instantly in water. Westley developed an immunity to it while living the life of a pirate. *A pirate's life for me*.
2. In Buttercup's dream of being queen, everyone likes her!

Answer: False

In her dream, everyone remarks how beautiful she is and what a lovely queen she makes. Except for one lady, who calls her the queen of garbage and boos her. The lady boos her because she gave up on her true love, Westley.
3. How dead does Westley get by Miracle Max's standards?

Answer: Mostly dead

Miracle Max helps him when he finds that Westley has to live for true love.
4. Complete the quote: "Do you know what that sound is, Highness? Those are the ___________!"

Answer: shrieking eels

They get louder when they come in for the kill!
5. Where are Inigo's scars?

Answer: face

I thought it was funny when Count Rugen got scars in the exact same places. "You killed my father. Prepare to die!" -Inigo Montoya
6. What is a 'prestigious line of work, with a long and glorious tradition'? (said by Vizzini.)

Answer: starting wars

"Inconceivable!" (Don't you just hate Vizzini's voice?)
7. Who is Fezzik played by?

Answer: Andre the Giant

Fezzik believes that it is not very sportsmanlike to kill a man with his back turned, so he gives the Man in Black a good fight. The Man in Black strangles him, knocking him out.
8. What does the Man in Black tell Fezzik to do when he is knocked out?

Answer: Dream of large women

I love this movie!
9. What can Prince Humperdinck do?

Answer: Track a falcon on a cloudy day

Prince Humperdinck shows off his tracking skills by finding the Man in Black very quickly. Buttercup believes in him, but does not know that the Man in Black is really her true love, Westley.
10. What secret does the Man in Black share with Inigo?

Answer: He is not left-handed

This duel is very cool, and I especially liked the part when the Man in Black did a giant swing on the bar. The duel, if not realistic, was at least entertaining!
Source: Author happiemukmuk

This quiz was reviewed by FunTrivia editor LadyCaitriona before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/3/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us