Quiz about Shanghai Noon
Quiz about Shanghai Noon

Shanghai Noon Trivia Quiz


I don't know karate but I know karazy! And I will use it!

A multiple-choice quiz by masenko25. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. S
  8. »
  9. Sg - Sk Movies

Author
masenko25
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
45,709
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
1784
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What is Jackie Chan's real name it the movie? Hint

Chon Wang
Roy O' Bannon
John Wayne
Wyatt Earp

2. Who played Princess Pei Pei? Hint

Lucy Liu
Zhang Ziyi
Michelle Yeoh
Lea Salonga

3. In what city did most of the story take place? Hint

Las Vegas
Forbidden City
Carson City
Shanghai

4. Finish the quote 'That which you have promised, you ...' Hint

must perform
must not break
must confirm
must keep

5. How many people were in Wallace's gang at the end of the movie? Hint

5
4
3
6

6. What is Roy's real name in the movie? Hint

Owen Wilson
Roy O' Bannon
Wyatt Earp
John Wayne

7. What did Chon do the first time Roy tried a handshake? Hint

Chon shook Roy's hand
Chon spat on Roy's face
Chon looked at him wierd
Chon spat on Roy's hand

8. How many shots did it take for Roy to kill Marshall Nathan Van Kleef when they had that final shoot out? Hint

1
3
2
Too many to count

9. How many Imperial Guards were supposed to rescue Princess Pei Pei? Hint

4
5
2
3

10. What was the name of Chon's Indian wife? Hint

Falling Leaves
Blooming Flowers
Falling Feathers
Flying Eagle


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is Jackie Chan's real name it the movie?

Answer: Chon Wang

Chon Wang was his real name. John Wayne was his cowboy name.
2. Who played Princess Pei Pei?

Answer: Lucy Liu

Lucy, Michelle, and Zhang are Chinese. Lea is Filipino.
3. In what city did most of the story take place?

Answer: Carson City

4. Finish the quote 'That which you have promised, you ...'

Answer: must perform

This quote was mentioned near the beginning of the movie and near the end of the movie.
5. How many people were in Wallace's gang at the end of the movie?

Answer: 5

6. What is Roy's real name in the movie?

Answer: Wyatt Earp

7. What did Chon do the first time Roy tried a handshake?

Answer: Chon spat on Roy's hand

8. How many shots did it take for Roy to kill Marshall Nathan Van Kleef when they had that final shoot out?

Answer: 1

The Marshall only told him to use one bullet, but the Marshall was fully loaded.
9. How many Imperial Guards were supposed to rescue Princess Pei Pei?

Answer: 3

10. What was the name of Chon's Indian wife?

Answer: Falling Leaves

Her name isn't mentioned that much in the movie.
Source: Author masenko25

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/5/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us