FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about 2 Peoples Tastes
Quiz about 2 Peoples Tastes

2 People's Tastes Trivia Quiz


Hi! There's two of us writing this, so here's hoping you listen to as wide a variety of music as we do! We give you the lyrics, you give the band.

A multiple-choice quiz by addytude. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Lyrics Mixture
  8. »
  9. Who Sang This

Author
addytude
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
41,825
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
1962
Last 3 plays: Guest 104 (3/10), Guest 59 (1/10), Guest 176 (5/10).
- -
Question 1 of 10
1. 'If you want to kiss the sky better learn how to kneel...On your knees boy!' Hint


Question 2 of 10
2. 'I'll take you down the only road I've ever been down, you know the one that takes you to the places where all the things begin'. Hint


Question 3 of 10
3. 'You'll never know if you don't go, you'll never shine if you don't glow'. Hint


Question 4 of 10
4. 'Sometimes you picture me, I'm walking too far ahead, you're calling to me, I can't hear what you said'. Hint


Question 5 of 10
5. 'There's a bad moon on the rise'. Hint


Question 6 of 10
6. 'Pack up the babies and grab the old ladies cause everyone goes cause everyone knows'. Hint


Question 7 of 10
7. 'Can you take me higher? To the place where blind men see. Can you take me higher? To the place with golden streets'. Hint


Question 8 of 10
8. 'We're caught in a trap, I can't walk out because I love you too much baby. Why can't you see what you're doing to me when you don't believe a word I say'. Hint


Question 9 of 10
9. 'The bubble headed bleach blonde comes on at five. She can tell you about the plane crash with a gleam in her eye.' Hint


Question 10 of 10
10. 'Underneath the broken old neon sign that used to read Jesus saves'. Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 20 2024 : Guest 104: 3/10
Feb 17 2024 : Guest 59: 1/10
Feb 15 2024 : Guest 176: 5/10
Feb 06 2024 : Guest 207: 8/10
Jan 19 2024 : Mingler2024: 7/10
Jan 10 2024 : sg81: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'If you want to kiss the sky better learn how to kneel...On your knees boy!'

Answer: U2

2. 'I'll take you down the only road I've ever been down, you know the one that takes you to the places where all the things begin'.

Answer: The Verve

3. 'You'll never know if you don't go, you'll never shine if you don't glow'.

Answer: Smashmouth

4. 'Sometimes you picture me, I'm walking too far ahead, you're calling to me, I can't hear what you said'.

Answer: Cyndi Lauper

5. 'There's a bad moon on the rise'.

Answer: CCR

OK, is it just me or does this sound like 'there's a bathroom on the right' to anyone else?
6. 'Pack up the babies and grab the old ladies cause everyone goes cause everyone knows'.

Answer: Neil Diamond

7. 'Can you take me higher? To the place where blind men see. Can you take me higher? To the place with golden streets'.

Answer: Creed

8. 'We're caught in a trap, I can't walk out because I love you too much baby. Why can't you see what you're doing to me when you don't believe a word I say'.

Answer: Elvis Presley

In honor of Terry A. who sings this at least 50 times a day.
9. 'The bubble headed bleach blonde comes on at five. She can tell you about the plane crash with a gleam in her eye.'

Answer: Don Henley

10. 'Underneath the broken old neon sign that used to read Jesus saves'.

Answer: Poison

Source: Author addytude

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ertrum before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/3/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us