FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Who Sang This Song
Quiz about Who Sang This Song

Who Sang This Song? Trivia Quiz


Have Fun! My quiz is very easy! All you have to do is name who sang that song.

A multiple-choice quiz by GameQueen00. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Lyrics Mixture
  8. »
  9. Who Sang This

Author
GameQueen00
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
110,291
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
5930
Last 3 plays: Guest 104 (4/10), Steelflower75 (8/10), aliceinw (5/10).
- -
Question 1 of 10
1. "Dirrty" Hint


Question 2 of 10
2. "There You Go" Hint


Question 3 of 10
3. "Men In Black" Hint


Question 4 of 10
4. "Fantasy" Hint


Question 5 of 10
5. "Die Another Day." Hint


Question 6 of 10
6. "Oops! I Did It Again" Hint


Question 7 of 10
7. "Say My Name" Hint


Question 8 of 10
8. "Doesn't Really Matter" Hint


Question 9 of 10
9. "Music" Hint


Question 10 of 10
10. "Lose Yourself." Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 23 2024 : Guest 104: 4/10
Feb 22 2024 : Steelflower75: 8/10
Feb 22 2024 : aliceinw: 5/10
Feb 21 2024 : Andyboy2021: 10/10
Feb 20 2024 : teachdpo: 7/10
Feb 19 2024 : Nealzineatser: 9/10
Feb 19 2024 : jibberer: 10/10
Feb 19 2024 : cleeclope: 10/10
Feb 19 2024 : astir: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Dirrty"

Answer: Christina Aguilera

Christina has made 2 albums total. This is her second hit album in America.
2. "There You Go"

Answer: Pink

Pink's first two cds are "Can't Take Me Home" and "Missundaztood."
3. "Men In Black"

Answer: Will Smith

The titles of Smith's first three solo cds are "Big Willie Style," "Willenium" and "Born To Region." Plus he is an actor.
4. "Fantasy"

Answer: Mariah Carey

This song is featured in the movie "Rush Hour."
5. "Die Another Day."

Answer: Madonna

This song is the theme song for the "Die Another Day" movie. Madonna also makes a cameo in this movie with Bond at a fencing scene.
6. "Oops! I Did It Again"

Answer: Britney Spears

Britney was hit on the head with a piece of equipment while filming this music video, and she had to get stitches. Britney makes a cameo in the movie "Goldmember." She is seen making a music video for "Boys."
7. "Say My Name"

Answer: Destiny's Child

Their first album was "The Writing's On The Wall." Because Beyonce played Foxxy Cleopatra in "Goldmember," she made a song called "Work It Out." Kelly Rowland did a duet with Nelly.
8. "Doesn't Really Matter"

Answer: Janet Jackson

This song was featured in the movie "Nutty Professor 2."
9. "Music"

Answer: Madonna

10. "Lose Yourself."

Answer: Eminem

Eminem sings this song in his first movie "8 Mile."
Source: Author GameQueen00

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ltc717 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us