FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Test Your Lyric Knowledge
Quiz about Test Your Lyric Knowledge

Test Your Lyric Knowledge Trivia Quiz


See how well you can put words to music with these song lyrics. Old songs and new.

A multiple-choice quiz by shivers. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Lyrics Mixture
  8. »
  9. Who Sang This

Author
shivers
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
89,894
Updated
Dec 03 21
# Qns
20
Difficulty
Average
Avg Score
13 / 20
Plays
4446
Last 3 plays: Guest 104 (4/20), Guest 59 (7/20), Guest 207 (13/20).
- -
Question 1 of 20
1. "Voulez-vous coucher avec moi, ce soir?" Hint


Question 2 of 20
2. "Everywhere I go, every smile I see, I know you are there, smiling back at me." Hint


Question 3 of 20
3. "I know that you're gonna have it your way or nothing at all, but I think you're moving too fast." Hint


Question 4 of 20
4. "Vamos a tequila, senorita, bonita, I really need it now."
Hint


Question 5 of 20
5. "I got sunshine, on a cloudy day. When it's cold outside, I got the month of May." Hint


Question 6 of 20
6. "And there he was this young one, stranger to my eyes. Strumming my pain with his fingers, singing my life with his words." Hint


Question 7 of 20
7. "I could stay awake, just to hear you breathing. Watch you smile while you are sleeping, while you're far away and dreaming. I could spend my life, in this sweet surrender, I could stay lost in this moment forever." Hint


Question 8 of 20
8. "Why do birds suddenly appear, every time, you are near. Just like me, they long to be.." Hint


Question 9 of 20
9. "Here's a little song I wrote, might want to sing it note for note, don't worry, be happy." Hint


Question 10 of 20
10. "Every morning there's a halo hanging from the corner of my girlfriend's four-post bed. I know it's not mine but I see if I can use it for the weekend or a one night stand." Hint


Question 11 of 20
11. "Well I think it's fine, building jumbo planes, taking a ride, in a cosmic train." Hint


Question 12 of 20
12. "I'm getting bugged driving up and down the same old strip, I gotta find a new place where the kids are hip. My buddies and me, are gettin real well known, yeah the bad guys know us and they leave us alone." Hint


Question 13 of 20
13. "Dear I fear, we're facing a problem, you love me no longer I know and maybe there is nothing that I can do to make you do."

Answer: (One or Two Words)
Question 14 of 20
14. "Gonna make you, make you, make you notice, gonna use my arms, gonna use my legs, gonna use my style, gonna use my sidestep, gonna use my fingers, gonna use my, my, my imagination." Hint


Question 15 of 20
15. "It's over and done, but the heartache lives on inside, and who is the one you're clinging to, instead of me tonight.." Hint


Question 16 of 20
16. "You've been around all night and that's a little long, you think you've got the right, but I think you've got it wrong. Why can't you say good night, so you can take me home Mickey."

Answer: (One word)
Question 17 of 20
17. "I said let's talk about it as she walked out on me and slammed the door, but I just laugh about it, cause she's always playing those games. Deep down I know she loves me, but she's got a funny way of showing me how she cares." Hint


Question 18 of 20
18. "When I wake up, well I know I'm gonna be, I'm gonna be the man who gets up next to you and if I haver, well I know I'm gonna be, I'm gonna be the man who's havering to you." Hint


Question 19 of 20
19. "Would you know my name, if I saw you in heaven, would it be the same, if I saw you in heaven. I must be strong, and carry on cause I
know I don't belong, here in heaven."

Answer: (Three words)
Question 20 of 20
20. "Have you ever loved somebody so much it makes you cry, have you ever needed something so sad you can't sleep that night, have you ever tried to find the words but they don't come out right, have you ever, have you ever."

Answer: (Three Words -- Pretty easy)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 23 2024 : Guest 104: 4/20
Feb 17 2024 : Guest 59: 7/20
Feb 05 2024 : Guest 207: 13/20
Feb 01 2024 : Guest 72: 10/20
Jan 27 2024 : 1960lc: 13/20
Jan 19 2024 : Mingler2024: 14/20
Jan 10 2024 : sg81: 16/20
Dec 27 2023 : Guest 172: 13/20

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Voulez-vous coucher avec moi, ce soir?"

Answer: Lady Marmalade

Sung by a number of various artists, the most popular being the newest one released for the movie 'Moulin Rouge', sung by Pink, Christina Aguilera, Mya, and Lil Kim.
2. "Everywhere I go, every smile I see, I know you are there, smiling back at me."

Answer: Together Again

Sung by Janet Jackson on the album 'The Velvet Rope'.
3. "I know that you're gonna have it your way or nothing at all, but I think you're moving too fast."

Answer: Waterfalls

Sung by TLC. The video clip for the song also won an award; it was one of the most expensive clips made that year.
4. "Vamos a tequila, senorita, bonita, I really need it now."

Answer: No Tengo Dinero

A Spanish song sung by Los Umbrellos.
5. "I got sunshine, on a cloudy day. When it's cold outside, I got the month of May."

Answer: My Girl

Sung by The Temptations. There are also two movies named 'My Girl' with the song featured in them.
6. "And there he was this young one, stranger to my eyes. Strumming my pain with his fingers, singing my life with his words."

Answer: Killing Me Softly

This song is also sung by a number of various artists, including The Fugees and Lauryn Hill.
7. "I could stay awake, just to hear you breathing. Watch you smile while you are sleeping, while you're far away and dreaming. I could spend my life, in this sweet surrender, I could stay lost in this moment forever."

Answer: I Don't Wanna Miss a Thing

Sung by Aerosmith for the movie 'Armageddon'.
8. "Why do birds suddenly appear, every time, you are near. Just like me, they long to be.."

Answer: Close to You

Sung by The Carpenters. From the album 'Love Songs'.
9. "Here's a little song I wrote, might want to sing it note for note, don't worry, be happy."

Answer: Don't Worry, Be Happy

Sung by various artists, including Bobby McFerrin.
10. "Every morning there's a halo hanging from the corner of my girlfriend's four-post bed. I know it's not mine but I see if I can use it for the weekend or a one night stand."

Answer: Every Morning

Sung by Sugar Ray. From the album '14:59'.
11. "Well I think it's fine, building jumbo planes, taking a ride, in a cosmic train."

Answer: Where Do the Children Play

Sung By Cat Stevens on the album 'Tea for the Tillerman'.
12. "I'm getting bugged driving up and down the same old strip, I gotta find a new place where the kids are hip. My buddies and me, are gettin real well known, yeah the bad guys know us and they leave us alone."

Answer: I Get Around

Sung By The Beach Boys. Released in 1964, this song spent 49 weeks on the charts.
13. "Dear I fear, we're facing a problem, you love me no longer I know and maybe there is nothing that I can do to make you do."

Answer: Lovefool

Sung By The Cardigans, for the movie 'Romeo and Juliet', starring Leonardo Dicaprio and Clare Danes.
14. "Gonna make you, make you, make you notice, gonna use my arms, gonna use my legs, gonna use my style, gonna use my sidestep, gonna use my fingers, gonna use my, my, my imagination."

Answer: Brass in Pocket

Sung by The Pretenders from the album 'The Pretenders'.
15. "It's over and done, but the heartache lives on inside, and who is the one you're clinging to, instead of me tonight.."

Answer: Emotions

Originally sung by Samantha Sang, now also sung by Destiny's Child and The BeeGees.
16. "You've been around all night and that's a little long, you think you've got the right, but I think you've got it wrong. Why can't you say good night, so you can take me home Mickey."

Answer: Mickey

From the album 'Word Of Mouth', Tony Basil's hit 'Mickey', reached no.1 in the U.S in the fall of 1982.
17. "I said let's talk about it as she walked out on me and slammed the door, but I just laugh about it, cause she's always playing those games. Deep down I know she loves me, but she's got a funny way of showing me how she cares."

Answer: Every Other Time

Sung by LFO from the album 'Life is Good'.
18. "When I wake up, well I know I'm gonna be, I'm gonna be the man who gets up next to you and if I haver, well I know I'm gonna be, I'm gonna be the man who's havering to you."

Answer: I'm Gonna Be ( 500 miles)

Sung by The Proclaimers on the album 'Sunshine on Leith'.
19. "Would you know my name, if I saw you in heaven, would it be the same, if I saw you in heaven. I must be strong, and carry on cause I know I don't belong, here in heaven."

Answer: Tears in heaven

Sung by Eric Clapton. Written for his four-year-old son who died by falling out of a window.
20. "Have you ever loved somebody so much it makes you cry, have you ever needed something so sad you can't sleep that night, have you ever tried to find the words but they don't come out right, have you ever, have you ever."

Answer: Have you ever

Sung by Brandy on her 1998 album 'Never Say Never'.
Source: Author shivers

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us