FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Music Mixture 5
Quiz about Music Mixture 5

Music Mixture 5 Trivia Quiz


Welcome to my 5th installment in this series! This one, perhaps, is the easiest one yet. Again, songs and artists can range from Pop to Country. Good luck!

A multiple-choice quiz by KitKat2001. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Lyrics Mixture
  8. »
  9. Who Sang This

Author
KitKat2001
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
106,593
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
11659
Last 3 plays: Guest 104 (1/10), Guest 50 (9/10), winston1 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. Who sings "Jenny From The Block"? Hint


Question 2 of 10
2. Who sings "The Real Slim Shady"? Hint


Question 3 of 10
3. Who sings "Hot In Herre"? Hint


Question 4 of 10
4. Who sings "Dirrty"? Hint


Question 5 of 10
5. Who sings "Breathe"? Hint


Question 6 of 10
6. Who sings "Smells Like Teen Spirit"? Hint


Question 7 of 10
7. Who sings "Amazed"? Hint


Question 8 of 10
8. Who sings "Higher"? Hint


Question 9 of 10
9. Who sings "Kryptonite"? Hint


Question 10 of 10
10. Who sings, "In The End"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 26 2024 : Guest 104: 1/10
Feb 24 2024 : Guest 50: 9/10
Feb 24 2024 : winston1: 9/10
Feb 21 2024 : moonlightxx: 10/10
Feb 17 2024 : Guest 59: 2/10
Feb 17 2024 : mungojerry: 10/10
Feb 08 2024 : Bartontrev: 8/10
Feb 08 2024 : chianti59: 8/10
Feb 07 2024 : Guest 204: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who sings "Jenny From The Block"?

Answer: Jennifer Lopez

This was her first released single off of her 2002 album, "This Is Me...Then". Her real life romantic interest, Ben Affleck, is featured in this video.
2. Who sings "The Real Slim Shady"?

Answer: Eminem

This controversial hit comes from his sophomore effort, "The Marshall Mathers LP", released in 2000. This album went multi-platinum and won some Grammys also.
3. Who sings "Hot In Herre"?

Answer: Nelly

"Hot In Herre", comes from his 2002 release, "Nellyville". The album has spawned other hits such as "Dilemma (Featuring Kelly Rowland) and "Air Force Ones".
4. Who sings "Dirrty"?

Answer: Christina Aguilera

Her first smash single from her second album, "Stripped", released in 2002.
5. Who sings "Breathe"?

Answer: Faith Hill

This single was number one for many weeks. It is also the title to her fourth album, released in 1999. Currently, it has went 7 times platinum.
6. Who sings "Smells Like Teen Spirit"?

Answer: Nirvana

Another wonderful song composed by the late Kurt Cobain. You can find this song on their Greatest Hits album, which was released in 2002. Another bonus to their GH album, you can find their previously unreleased hit, "You Know You're Right".
7. Who sings "Amazed"?

Answer: Lonestar

This was the first crossover success for the Country group. You can find it on their album, "Lonely Grill" and "Totally Hits 2".
8. Who sings "Higher"?

Answer: Creed

This hit comes from their second album "Human Clay". Creed is the first rock group to spawn four consecutive number one hits off of a debut album ("My Own Prison").
9. Who sings "Kryptonite"?

Answer: 3 Doors Down

This is the group's 1st number one hit! It can be found on their debut album, "The Better Life", released in 2000. They also contributed to the "American Pie 2 Soundtrack" with the song, "Be Like That".
10. Who sings, "In The End"?

Answer: Linkin Park

This smash hit comes from their debut album, "Hybrid Theory". This album has gone multi-platinum.
Source: Author KitKat2001

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Dalgleish before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/3/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us